REUTERS
UZBUDLJIVO NA OTOKU

VIDEO: NEMA MIRA ZA SLAVENA BILIĆA Pet minuta je Hrvata dijelilo do važne pobjede, prvak srušen, City odigrao jednu od najluđih utakmica sezone!

Piše: HinaObjavljeno: 14. listopad 2017. 20:24

U 8. kolu Premier lige Bilićev West Ham bio je blizu da upiše drugu uzastopnu pobjedu, iako je od 27. minute imao igrača manje, jer je isključen napadač Andy Carroll.

"Čekičari" su poveli u 19. minuti pogotkom Michaila Antonia, a remi Burnleyju donio je u 85. minuti Chris Wood.

Najveće iznenađenje priredio je posljednjeplasirani Crystal Palace koji je upisao prve bodove ove sezone, svladavši aktualnog prvaka Chelsea sa 2-1. Pobjednički gol postigao je Wilfried Zaha u 45. minuti.

U najvećem derbiju engleskog nogometa na Anfieldu su Liverpool i Manchester United odigrali 0-0. Derbi je posve razočarao, igralo se vrlo oprezno, a ono malo šansi obranili su vratari Simone Mignolet i David de Gea. Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu za Redse koji sve više zaostaju za vodećima.

I dok je na Anfieldu bilo dosadno, na Etihadu smo vidjeli golijadu u kojoj je Manchester City "pomeo" Stoke sa 7-2. Za domaćine dva je gola zabio Gabriel Jesus (17, 55), a po jedan su dodali Raheem Sterling (19), David Silva (27), Fernandinho (60), Leroy Sané (62) i Bernardo Silva (79).

I sada vodeći Manchester City ima dva boda više od gradskog rivala Manchester Uniteda, dok Chelsea i Liverpool zaostaju devet bodova.

Novi poraz Arsenala

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola Premier lige Arsenal je u gostima kod Watforda izgubio sa 1-2, a pobjednički gol zabio je Tom Cleverley u sudačkoj nadoknadi (90+2).

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 05:46