Action Images via Reuters
UŠAO KAD JE SVE BILO RIJEŠENO

VIDEO: NIKOLA VLAŠIĆ ĆE ZAPAMTITI SVOJU PRVU UTAKMICU U PREMIERSHIPU Everton doživio težak poraz na Goodison Parku, Stoke zaustavio United

Piše: HinaObjavljeno: 09. rujan 2017. 20:21

Bivši veznjak Hajduka Nikola Vlašić debitirao je u dresu Evertona, ali je njegov klub u 4. kolu Premier lige izgubio na svom terenu od Tottenhama sa 0-3.

Vlašić je ušao u igru u 80. minuti, kada je sve već odavno bilo riješeno. Za Spurse dva pogotka zabio je Harry Kane (28, 46), a jednog je dodao Christian Eriksen (42).

Druga subota u rujnu bio je loš dan za klubove iz Liverpoola. Uz Everton, poraz su upisali i "redsi". Manchester City je na svom Etihadu s uvjerljivih 5-0 nadigrao Liverpool, nanijevši mu prvi ovosezonski poraz.

Argentinac Sergio Aguero iskoristio je u 24. minuti odlično dodavanje Belgijca Kevina de Bruynea za vodstvp Cityja.

U 37. minuti gosti su ostali s igračem manje, jer je isključen Mane zbog neopreznog starta na domaćeg vratara Edersona. Nakon što je ostao s igračem manje Liverpool više nije bio nikakva prijetnja domaćoj momčadi. Po dva pogotka zabili su Gabriel Jesus (45+6, 53) i Leroy Sané (77, 90+1) za uvjerljivih 5-0.

Trener gostiju Juergen Klopp odlučio je hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena ostaviti na klupi za pričuvne igrače.

Nogometaši Arsenala su nakon dva uzastopna poraza, od Stokea i Liverpoola, umirili svoje navijače pobijedivši Bournemouth sa 3-0. Dvostruki strijelac bio je Danny Welbeck (6, 50), a jedan podogak zabio je Alexandre Lacazette (27), najskuplje Arsenalovo pojačanje ovog ljeta.

Nakon poraza od Burnleyja na startu prvenstva nogometaši Chelseaja ostvarili su treću uzastopnu pobjedu. U gostima kod Leicestera slavili su sa 2-1 pogocima Morate (41) i Kantea (50).

Stoke zaustavio Manchester United!

U posljednjem susretu subotnjeg programa 4. kola Premier lige Stoke je na domaćem terenu odigrao 2-2 protiv Manchester Uniteda, te je tako prekinuo pobjednički niz "crvenih vragova".

Nakon tri pobjede na startu Premier lige i gol razlike 10-0, očekivao se novi trijumf Manchester Uniteda, ali to je spriječio Eric Maxim Choupo-Moting, koji je bio dvostruki strijelac za Stoke, u 43. i 63. minuti. Kamerunski napadač Choupo-Moting rođen je u Njemačkoj, a u Stoke je stigao ovog ljeta iz Schalkea.

Za Manchester United su zabili Marcus Rashford (45+1) i Romelu Lukaku (57).

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 03:16