Action Images via Reuters
NESRETAN START SEZONE

VIDEO: RAZOČARANI BILIĆ GOSPODSKI ODBIO ODGOVORITI NA KLJUČNO PITANJE 'Možete me to pitati, ali ja vam neću odgovoriti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 23:59

Što je sve prošao Slaven Bilić u utakmici njegovog West Hama i domaćina Southamptona!

Krenimo redom, poveli su Sveci golom Gabbiadinija u 11. minuti, a onda je situaciju Čekićarima zakomplicirao Arnautović tako što je zaradio crveni karton zbog udaranja laktom suparnika u 33.

Southampton je to iskoristio i povisio na 2:0 nakon što je Tadić bio siguran s bijele točke. Ipak, nadu u pozitivan rezultat u smiraj prvog dijela dao je Chicharito.

Meksikanac je u nastavku pokazao nos za gol, kad je pospremio još jedan odbijanac u mrežu domaćina.

Međutim, nagrada za hrabru igru West Hama nije stigla, u sučevoj nadoknadi iskusni Zabaleta je nesmotreno skrivio penal, a najstrožu kaznu u pogodak pretvorio je Charlie Austin.

"Gledajte, izgubili smo bodove, ali dobili smo puno stvari nakon poraza od Manchester Uniteda. Pokazali smo sjajan momčadski duh, pokazali smo karakter. Nismo se predali, a pokazali smo i kvalitetu igrajući s deset igrača kroz duži period. Strašno smo se borili", rekao je Bilić i otkrio dogovor s igračima na poluvremenu.

"Pričali smo u svlačionici i sve što sam tražio od njih su napravili na najbolji mogući način. Na kraju, svi smo jako, jako razočarani", izjavio je hrvatski trener i potom rezolutno objasnio novinarima kako neće odgovarati na pitanje o isključenju Arnautovića.

"Neću govoriti o tome niti o sudačkim odlukama. Naravno, možete me to pitati, ali ja vam neću odgovoriti".

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 11:03