REUTERS
NOGOMET ZA INFARKT

VIDEO: SREĆA JE TAMO GDJE SI TI Pogledajte nevjerojatan gol kojim su Bilić i majstori trilera izvukli još jednu utakmicu punu frustracija i šokova!

U uzbudljivom susretu 26. kola Engleske lige Watford i West Ham su odigrali 1-1.
Piše: HinaObjavljeno: 25. veljača 2017. 21:39

West Ham je izbjegao poraz na gostovanju kod Watforda (1:1) i ostao prvi do društva od osmog mjesta prema gore koje se bodovno već osjetno bodovno odvojilo.

Ipak, nakon krize s početka sezone momčad Slavena Bilića pokazala je da su loši rezultati stvar prošlosti i da Čekićari neće morati strahovati za svoj status.

Junak West Hama bio je Andre Ayew, ganski napadač kojeg je Slaven Bilić u 65. minuti uveo u igru, a ovaj osam minuta kasnije postigao pogodak vrijedan boda. I to kako...


bbbccc

Michail Antonio je sjurio lijevom stranom, njegov udarac odbio se od lijeve u desnu vratnicu pa ravno na noge Ayewu koji je s pet metara lako poentirao u prazna vrata. Bio je to stoti premijerligaški pogodak kojeg je West Ham postigao pod vodstvom Slavena Bilića i koji bi možda bio i pobjedonosni da nije bilo epizode iz druge minute kada je Kouyate srušio Zaratea i skrivio jedanaesterac kojeg je Troy Deeney pretvorio u vodstvo Watforda.

Imao je nakon toga West Ham inicijativu, domaćinu su najviše problema stvarali Robert Snodgrass i Michail Antonio, a završnicu prvog poluvremena obilježila je teška ozljeda teška ozljeda koljena Maura Zaratea zbog čega je prvi dio utakmice produžen čak deset minuta.

Četiri minute prije kraja Antonio je zaradio crveni karton, ali je West Ham uspio ostati neporažen.

West Ham je sada deveti s 33 boda, a Watford 12. s 31 bodom, pa su oba kluba zadovoljni bodom kojim su sve dalje od zone ispadanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 03:38