Screenshot/Youtube
DRUŽENJE S NAJMLAĐIM PRISTALICAMA

VIDEO: VESELA PRESSICA SLAVENA BILIĆA Djeca ga rešetala pitanjima, a kapetan podbadao: 'Modrića bih doveo prije Messija, a dobio bih i popust'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 16. veljača 2017. 20:02

Hrvatski menadžer Slaven Bilić održao je, zajedno sa kapetanom svoje momčadi Markom Nobleom, veselu pressicu u Engleskoj.

Bilić i Noble su, naime, odgovarali na pitanja djece kojima nije manjkalo mašte u 'rešetanju' starih meštara, a zabava je počela kada je netko od mališana upitao hrvatskog stručnjaka 'koga bi najradije doveo u West Ham'.

- Lionela Messija - odgovorio je Bilić dok se iz publike navijalo 'Ronaldo, Ronaldo', zatim se ubacio Noble i nasmijao sve.

- Ne mogu vjerovati da nisi rekao Modrić! - dobacio je kapetan Hammersa i natjerao Bilića na 'ispravak navoda'.

- Ali, ali, jedan je kojeg bi vjerojatno doveo i prije Messija i to je Modrić - rekao je Bilić i pružio dodatnu inspiraciju svom kapetanu.

- Zato što je Hrvat, očigledno - našalio se Noble da bi Bilić poentirao.

- Naravno, a dobio bih i popust - rekao je hrvatski trener.

Slijedila su i brojna druga pitanja, djecu je zanimalo sve živo, a pronašlo se i jedno bolno pitanje - ono o Dimitriju Payetu - čovjeku koji je nažalost na pomalo ružan način okončao inače sjajnu epizodu u Engleskoj. Zabijao je non-stop, no na kraju je sve kulminiralo šutnjom i ljutnjom i transfer je postao neizbježan.

- Naravno da sam bio tužan i razočaran, ali on je želio otići. Imao je svoje razloge. Bio sam tužan, ali Dimitri je želio otići, a mi smo ga na kraju i pustili. Želim mu sreću u Marseilleu - osvrnuo se Slaven Bilić na pitanje o Payetu koji će tako od ovog proljeća igrati u novom klubu, a West Hamu preostaje borba s lavovima iz Premiershipa.

U svakom slučaju, uz ovakvu srdačnu i iskrenu podršku kakvu su imali na današnjoj pressici, sve će izgledati puno lakše i ljepše...

Linker
17. travanj 2024 22:43