REUTERS/Heino Kalis
REPOVI NAKON DERBIJA

BARCELONINA ZVIJEZDA NAPALA SUCA ZBOG REALA Iz Madrida hladnokrvno uzvratili udarac: 'Da mi kažete da je to rekao Messi, bio bih iznenađen, ovako...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2017. 09:39

Nakon velikog preokreta Real Madrida na El Madrigalu (od 0:2, do 3:2) u 24. kolu Primere Barcelonin stoper Gerard Pique kritizirao je suce.

Posebice mu se nije svidjela odluka suca Jesusa Gila koji je dosudio kontroverzni jedanaesterac za Real u 73. minuti nakon igranja rukom u kaznenom prostoru Bruna Soriana nakon kojeg je Kraljevski klub izjednačio na 2:2.

"Loše suđenje dovelo je ponovo da između ove dvije momčadi bude osam golova razlike. Screenshotovi su iz madridskih medija", napisao je Pique na svom Twitter profilu i priložio screenshotove spornih situacija iz Barceloninih i Realovih utakmica protiv Villarreala i Malage.

Na odgovor iz Madrida nije trebalo dugo čekati. Realov kapetan Sergio Ramos bio je britak.

"Da mo kažete da je to rekao Messi bio bih iznenađen, a ovako...Već svi znamo sve o Piqueovom svijetu u kojem je sve zavjera protiv njega", rekao je Ramos i dodao: "Sudac (Jesus Gil) je imao težak posao, a mi im ga moramo olakšati. Bilo je za nas jako važno da pobijedimo, posebice na mentalnoj razini. Razlike su minimalne i sve je užasno tijeno. Naslov će se odlučivati u zadnjem kolu".

Sam Soriano je nakon susreta komentirao:

"Naravno da nema govora u jedanaestercu, pa nisam mogao odrezati svoju ruku. To sam rekao i sucu. Lopta me samo pogodila".


Cristiano Ronaldo Amazing Penalty Goal HD... by sharmanher

Nakon susreta Realov trener Zinedine Zidane rekao je kako su džokeri s klupe Isco i Alvaro Morata donijeli preokret.


All Goals & highlights HD - Villarreal 2-3 Real... by Live1Goals

"Znali smo da je Villarreal fenomenalan kod kuće. Morali smo biti strpljivi. Naše su zamjene odlučile i bilo nam je važno da se vratimo i ostanemo na vrhu ljestvice", rekao je Zidane.

Sporni jedanaesterac, kaže, nije dobro vidio.

"Igrači su mi rekli da je bio jedanaesterac, ali ja nisam mogao dobro vidjeti. Nikad neću govoriti o sucu. On je taj koji donosi odluke i to je to".

Linker
27. travanj 2024 00:14