REUTERS
SUD IZGUBIO ČLANOVE

BURNO U ŠPANJOLSKOJ UOČI VELIKOG EL CLASICA Barcelona večeras s Neymarom riskira poraz za zelenim stolom?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2017. 11:20

Malo je vjerojatno da će Neymar zaigrati u večerašnjem El Clasicu protiv Reala na Santiago Bernabeuu (20.45h).

Iako je brazilski napadač otputovao s Barcelonom u Madrid šanse da će Luis Enrique na njega moći računati protiv Cristiana Ronalda i društva su vrlo male, osim ako Katalonci ne odluče riskirati sve.

Naime, zbog ironičnog pljeskanja sucu u utakmici protiv Malage Neymaru su odrezane tri utakmice suspenzije, što znači da će propustiti derbi. Iz Barcelone su se žalili na takvu odluku Španjolskom nogometnom savezu, koji je istu odbacio, ali Katalonci su ustrajali i slučaj je završio na Španjolskom sportskom arbitražnom sudu.

On se trebao sastati u subotu i donijeti odluku, ali kako pišu španjolski mediji, nisu mogli 'pronaći dva člana'. Nakon toga je upućen prigovor od strane Španjolskog sportskog arbitražnog suda da je Barcelona prekasno poslala žalbu.

Kako bilo, i u španjolskim se medijima pitaju hoće li Neymar večeras ipak igrati ili ne. Neki ćčak idu tako daleko i navode da bi Barcelona mogla riskirati i postaviti Neymara u sastav budući još nije službeno saznala odluku Španjolskog sportskog arbitražnog suda. Međutim, tako bi dakako riskirali poraz od 3:0 za zelenim stolom budući je kaznu ranije potvrdila Komisija Španjolskog nogometnog saveza.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. travanj 2024 10:10