Marcelo
 REUTERS/Paul Hanna / REUTERS
RASPADA LI SE REALOVA PRIČA?

CRISTIANO RONALDO U VELIKOJ SVAĐI S KAPETANOM RAMOSOM? Suigrači pojma nemaju: 'Ne znam ništa o tome, ja samo želim igrati nogomet'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2017. 14:50

Good bye Liga, piše u nedjelju El Pais. "Adios Madrid, adios", dodaje katalonski Sport nakon derbija u kojem su Atletico i Real na Wandi Metropolitano podijelili bodove (0-0).

Primera nije dogurala do prosinca, odigrano je tek dvanaest (od 38) kola, a medijski narativ takav je da Barcelonu bez naslova prvaka ostavlja jedino ako se klub politički odmetne ili istupi iz natjecanja. Lionel Messi i Luis Suarez ne mogu ispustiti iz ruku čak deset bodova prednosti.

Osim loše forme Real Madrida s istom je nastavio i Cristiano Ronaldo koji je ponovno utakmicu okončao bez pogotka. Portugalac je u dosadašnjem dijelu sezone zabio samo jedan pogodak u domaćem prvenstvu. Da stvar bude gora u posljednje vrijeme sve više se govori o tome kako Portugalac želi napustiti Real, ali i da on i kapetan Sergio Ramos nisu u najboljim odnosima.

Atletico i Real završili su 0:0, iako je pobjeda mogla na obje strane, a Barcelone se trijumfom nad Leganesom 3:0 odvojila od njih na deset bodova prednosti nakon 12 kola.

U izjednačenoj, ali poprilično neinventivnoj utakmici u gradskom derbiju, šanse u bile rijetke, a dueli, ponekad i prljavi, daleko češći. Sergio Ramos na poluvremenu je morao iz igre zbog razbijenog nosa. Atletico je izvrsno otvorio, no Correa je u prvom pravom napadu promašio zicer. Najbolje od gostiju bila je akcija Ronalda i Kroosa, Nijemac sa desetak metara nije bio točan u udarcu. Lagana terenska premoć Kraljevskog kluba u nastavku je kopnila. Bila je to utakmica koju je mogao odlučiti samo jedan hitac.

Luka Modrić odigrao je dobro, osvojio nekoliko lopti, u 76. minuti na njegov pas Ronaldo je imao jednu od boljih šansi, pucao je kraj vrata. Svi s bili pozorniji i sigurniji u defenzivnim nego napadačkim akcijama. I onda 78. minuta. Torres se probio, Gameiro već svladao Casillu, no Varane glavom izbija s gol crte. U nastavku akcije Ronaldo je rukom, okrenut leđima blokirao šut Carrasca, sudac se nije oglasio. Wanda Metropolitano negledala se "rukometa“, ali na obje strane arbitar je ocijenio - u okviru dopuštenog.

- Propustili smo zabiti gol, neki su igrači podignuli razinu. Barcelona neće stalno pobjeđivati i znat ćemo to iskoristiti da se vratimo u igru - kazao je Zidane.

Simeone je komentirao što je opet zamijenio Griezmanna koji je ispraćen zvižducima, vjerojatno zbog najave odlaska u Barcelonu.

- U mojoj kući su me naučili, sve dok ste dio obitelji, uz tebe smo do smrti. Grizemann je dio obitelji.

Novinare je nakon utakmice zanimalo koliko u svemu ima istine, a to su htjeli saznati od Marcela koji nije bio pretjerano zainteresian za razgovor.

- Ne znam ništa o tome i da li je Ronaldo nesretan u Realu. Ne znam ništa ni o tome da li nešto nije u redu što se tiče njega i Ramosa. Želim samo igrati nogomet. Ne znam ništa o tome da li je došlo do sukoba između njih dvojice - poručio je Marcelo.

Linker
24. travanj 2024 03:30