Enrico Locci/Getty Images / Getty Images
SLUŽBENO POTVRĐENO

DUJE ČOP EKSPRESNO DOBIO NOVOG TRENERA Sporting imenovao nasljednika stručnjaku koji je hrvatskog napadača poslao na klupu

Piše: HinaObjavljeno: 18. siječanj 2017. 20:22

Španjolski nogometni prvoligaš Sporting Gijon, za kojeg igra hrvatski napadač Duje Čop, izabrao je za trenera Joana Francesca Ferrera 'Rubija', nakon što je u utorak, zbog loših rezultata, otkaz dobio Abelardo Fernandez.

"Najviše me brine izvedba momčadi. Moramo što prije početi osvajati bodove", izjavio je 46-godišnji Rubi na konferenciji za medije u sjevernom primorskom gradu Gijonu.

Sporting se nalazi u zoni ispadanja iz španjolske Primere, na 18. mjestu među 20 momčadi.

Hrvatski reprezentativni 26-godišnji napadač Duje Čop nije bio pozvan u nedjelju na prvenstvenu utakmicu protiv Eibara, u kojoj je Sporting poražen 2-3 na domaćem terenu. Čop je u 17 utakmica zabio šest golova te je dva puta bio u ulozi asistenta.

"Znam nogometne karakteristike svih igrača Sportinga, jer sam pogledao gotovo sve njihove utakmice", rekao je Rubi koji je bio bez kluba nakon što je ljetos napustio klupu Levantea, od ove sezone španjolskog drugoligaša.


Duje Čop - Best Goals - Magic Shoots by videosansebastian

Prije Levantea, Rubi je vodio drugoligaša Valladolida, a jednu sezonu je bio pomoćni trener Gerardu Martinu u Barceloni.

Linker
16. travanj 2024 01:34