Zinedine Zidane i Sergio Ramos
 Tony Gentile / REUTERS
IDE LI NA ISLAND?

HOĆE LI SE ZAISTA ISPUNITI PROROČANSTVO ANTE ČAČIĆA? Zinedine Zidane otkrio kada će se na teren vratiti najbolji veznjak Primere, Luka Modrić!

Piše: HinaObjavljeno: 28. listopad 2016. 15:54

Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida, Zinedine Zidane, rekao je u petak kako se hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobro oporavlja od ozljede koljena no nije htio precizirati hoće li se vratiti na teren već za devet dana protiv Leganesa kako mediji u Madridu smatraju.

Real Madrid u subotu igra prvenstvenu utakmicu u gostima protiv Alavesa a u petak ujutro nisu trenirali ozlijeđeni Modrić, branič i kapetan Sergio Ramos te vezni igrač Casemiro.

“Modrić se najbolje oporavlja, Ramos se prije dva dana vratio na teren, a Casemiro se sporo oporavlja”, izjavio je Zidane na novinskoj konferenciji u sportskom kampu Valdebebas, na sjeveru Madrida.

Sportske novine Marca u petak su objavile tekst u kojem napomonju kako se hrvatski vezni igrač jako dobro oporavlja, bolje od predviđenog, te da bi mogao dobiti minute već protiv Leganésa 6. studenog na Santiago Bernabéu. Napominju kako je Real Madridu cilj imati ga spremnog za veliki gradski derbi protiv Atletica na Vicente Calderonu 19. studenog.

“Vidjet ćemo kako će se razvijati stvari”, rekao je Zidane.

Modrić je operirao lijevo koljeno 2.listopada a s loptom je opet počeo vježbati 24. listopada.

“Ne možete niti zamisliti kako je bolno i teško gledati utakmice s tribine, zbog toga se želim vratiti što prije”, rekao je 31-godišnji Modrić u utorak 25. listopada. “No bez žurbe jer kada se vratim želim biti snažan a ne da se zbog preranog povratka nešto zakomplicira i stvore problemi”, napomenuo je.

Real Madrid je vodeća momčad prvenstva s 21 bodom, jednim više od Seville te dva više od Barcelone i Villarreala. Alavés, ove sezone povratnik u prvu ligu, nalazi se na 13. mjestu među 20 klubova.

“To je ekipa koja doma nije izgubila te nas čeka teška utakmica. Moramo biti koncentrirani”, rekao je Zidane.

Linker
23. travanj 2024 18:59