Ivan Rakitić
 David Ramos/Getty Images
PIŠE AS

HRVAT JE POSTAO SIMBOL CIJELOG GRADA Najgora uvreda za omraženog izdajnika je skandiranje imena Ivana Rakitića!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2017. 12:06

Branič Real Madrida Sergio Ramos bio je sinoć na Sanchez Pizjuanu daleko najomraženiji igrač i svaki njegov dodir s loptom navijači Seville popratili su salvama zvižduka. I tako je trajalo tijekom čitavog derbija između Seville i Reala. A kada je u 85. minuti Ramos zabio autogol uslijedila je erupcija oduševljenja.

"Uoči utakmice Sevillini navijači zagrijavali su se skandirajući 'Sergio Ramos kur**n sine'. A također su se mogla čuti skandiranja bivših Sevillinih igrača Ivana Rakitića i Danija Alvesa", piše As.

Dakako, bio je to navijački odgovor na Ramosovu nedavnu izjavu nakon uzvratne utakmice osmine finala Kupa kralja: "Za razliku od mene, Ivan Rakitić i Dani Alves nisu djeca Seville, a njih se kod svakog povratka ovdje dočekuje kao bogove. Meni za razliku od toga, psuju majku cijelu utakmicu".


Sevilla Fans Made Fun of Sergio Ramos

Ramos je napustio Sevilline redove 2005. godine, a otad ga pri svakom povratku na Sanchez Pizjuan navijači andaluzijskog kluba žestoko vrijeđaju. Za razliku od Rakitića koji je prešau u Barcelonu 2014. godine, ali uvijek naiđe na lijepi doček...

Linker
18. travanj 2024 09:01