Denis Doyle/Getty Images
STATISTIKA NE LAŽE

LUKA MODRIĆ JE ALFA I OMEGA REALA Iza sebe ostavio Ronalda: Marca objavila najnoviji dokaz koji svjedoči koliko je kapetan Vatrenih važan Kraljevima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2017. 16:25

Da je Luka Modrić jedna od udarnih igli Real Madrida dobro je poznata stvar, a madridska Marca izvukla je novi zanimljiv podatak koji sjajno svjedoči koliko je kapetan Vatrenih važan dvostrukom uzastopnom europskom prvaku.

Nakon svake utakmice dviju momčadi Reala na treninzima klupski je običaj da se fotografira pobjednička momčad, a Modrić se pojavio na 15 od posljednjih 20 fotografija.

Dakle, Modrić je bio član pobjedničkih momčadi u 15 od 20 slučajeva.

Dakako, igrači koji imaju problema s ozljedama poput Benzeme i Balea imaju manji broj nastupa, ali činjenica je da hrvatski veznjak predvodi listu realovaca s 15 nastupa, odnosno pobjeda u trening utakmicama. Odmah iza njega je Nacho s 14 pobjeda, a slijede Llorente (12), Ronaldo (10), Achraf (10), Asensio (9)...

Screenshot: Marca

Valja doduše reći kako se Ronaldo momčadi ipak priključio nešto kasnije zbog nastupa na Kupu konfederacija.

Podsjećamo, nedavno je na internetu osvanuo i zanimljiv video na kojem je Modrić tijekom utakmice protiv Getafea poslao na zagrijavanje suigrača Isca, čime je potvrdio ulogu produžene ruke trenera Zinedinea Zidanea.

A post shared by Nacho Fernandez Iglesias (@nachofdez90) on

Linker
18. travanj 2024 00:54