David Ramos/Getty Images
ČEKA SE POTVRDA

MESSI, RAKITIĆ I DRUŠTVO USKORO DOBIVAJU NOVOG TRENERA Enriquea će zamijeniti drugi bivši igrač Barcelone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2017. 17:01

Prema napisima uglednih španjolskih i engleskih medija Barcelona će večeras imenovati novog trenera, nasljednika Luisa Enriquea koji je još ranije najavio svoj odlazak.

Čini se posve izvjesnim da će to biti Ernesto Valverde (53) koji je prošlog tjedna objavio da napušta klupu Athletic Bilbaa nakon četiri godine.

Ugledni BBC navodi će Barcelona u ponedjeljak u 14h održati sastanak Upravnog odbora, a da bi se potom predsjednik Josep Maria Bartomeu trebao obratiti medijima u 19h.

SEVILLE, SPAIN - APRIL 14:  Head coach Ernesto Valverde of Athletic Bilbao looks on during the UEFA Europa League quarter final second leg match between Sevilla and Athletic Bilbao at the Ramon Sanchez Pijuan stadium on April 14, 2016 in Seville, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images
Ernesto Valverde

Valverde je bivši igrač Barcelone koji je za katalonski klub igrao između 1988. i 1990. godine te je zabio osam golova u 22 utakmice. Ove je sezone njegov Bilbao završio sedmi u Primeri, dok je Barcelona završila druga iza Real Madrida.

Linker
20. travanj 2024 00:58