REUTERS/Vincent West / REUTERS
PONOVNO U RATU

MODRIĆU I DRUŠTVU IZ REALA SE OVO NEĆE SVIDJETI, ALI STOPER BARCE BI ZBOG OVOG MOGAO NA DUGU PAUZU 'Svi mi dobro znamo kako stvari funkcioniraju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2017. 13:58

Rakitić i društvo iz Barcelone poraženi su u prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa Kralja od Athletic Bilbao (2:1). U 74. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Raul Garcia, a u 80. minuti je pocrvenio i Iturraspe. Španjolski prvak je s dva igrača više navalio po izjednačenje, ali nije uspio. Valja napoemnuti kako je Lionel Messi u 52. minuti postigao lijepi pogodak iz slobodnog udarca.

Nakon susreta najviše prigovora oko suđenja imali su nogometaši Barcelone, pogotovo stoper Gerard Pique. Barca je tražila dva jedanaesterca, na Neymaru i Piqueu, ali nije ih dobila. Valja istaknuti kako su samo dan ranije velikih prigovora na suđenje imali i u Sevilli nakon susreta protiv Real Madrida.

- Jedanaesterac na Neymaru je bio čist k'o suza, kao i onaj Iraizoza na meni, ali svi mi dobro znamo kako stvari funkcioniraju. Vidjeli smo što se dogodilo i Sevilli protiv Reala. Mi želimo igrati nogomet, a ne rulet, ali, uz ovakve suce, to je više rulet.

Linker
26. travanj 2024 16:31