REUTERS/Andrea Comas / REUTERS
NEOČEKIVANI PREOKRET

ON SE VJEROJATNO NEĆE BUNITI AKO RONALDO NAPUSTI REAL Portugalčevim odlaskom dobio bi priliku ostvariti veliki, dječački san...

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 17. lipanj 2017. 16:23

Mogući odlazak Cristiana Ronalda mogao bi se odraziti i na druge planove Real Madrida. Naime, španjolski je klub namjeravao prodati napadača Alvara Moratu, ali nakon jučerašnje šokantne vijesti - dolazi do preokreta jer bi im mogao zatrebati kvalitetan napadač.

Alvaro Morata je izazvao interes nekoliko jakih europskih klubova, a kao najzagrijaniji se pokazao Manchester United čiji je menadžer Jose Mourinho intenzvino radio na ovom poslu. Ne treba čuditi jer 24-godišnjak je zabio 15 golova u prvenstvu, a ranije je imao uspjeha i u talijanskom prvaku Juventusu.

Jedini problem ležao je u činjenici da je Real jednostavno previše dobro pokriven na njegovoj poziciji i stoga treba pričekati konačan rasplet situacije s nezadovoljnim Portugalcem koji se naljutio jer je protiv njega otvorena istraga o utaji poreza, a navodno se povjerio kolegama iz reprezentacije da će sigurno napustiti Real i 'da nema šanse da se predomisli'.

Morata bi tako dobio priliku ostvariti svoj veliki, štoviše dječački san - dobivanje važne uloge u klubu kojeg voli i u kojem je proveo velik dio nogometnog odrastanja. Real je na potezu, uskoro bi se trebalo znati više.

Linker
19. travanj 2024 06:44