Reuters / Susana Vera Livepic
SVI SU LJUTI ZBOG PORAZA

'OVO JE SRAMOTA! MORAŠ ZABITI GOL, A IZ IGRE VADIŠ LUKU MODRIĆA' Zidane morao objašnjavati izmjene nakon Relovog potopa u deset minuta

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 23. veljača 2017. 10:29

Nakon niza od 29 utakmica bez pobjede, Real je kapitulirao treći put u posljednjih devet utakmica. Najprije ih je “skinula” Sevilla (2:1) u La Ligi, onda su poraženi od Celte (2:1) u Kupu kralja, a sada su svoju veliku prednost u prvenstvu koju su mogli imati dodatno kompromitirali porazom na Mestalli. Valencia je već do 9. minute postigla dva pogotka pa u nastavku utakmice spretno obranila pogodak prednosti nakon što je Cristiano Ronaldo u samoj završnici prvog poluvremena smanjio zaostatak.

Valenciju je u vodstvo doveo Simone Zaza svojim drugim uzastopnim pogotkom za Šišmiše, u čije je redove došao u zimskom prijelaznom roku iz West Hama. I to kakav pogodak.

El Haddadi je u 4. minuti ubacio s desne strane, Zaza je primio loptu leđima prema vratima, pa iz okreta sjajnim udarcem matirao Navasa. Pet minuta kasnije za 2:0 pogodio je Orellana nakon školske kontre Valencije i asistencije Nanija.


Fabian Orellana Goal HD - Valencia CF 2-0 Real... by footballderby

U odnosu na prošlotjednu utakmicu protiv Espanyla realu su se vratili Navas, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modrić (igrao je od 74. minute) i Benzema, u nastavku je zaigrao i Bale, ali nije pomoglo... Real je do poluvremena mogao i teže stradati, pokušaj El Haddadija blokirao je Varane, udarac Pareja zaustavio je Navas, a onda je promašaje kaznio Cristiano Ronaldo lijepim pogotkom glavom u 44. minuti smanjio na 2:1.


Simone Zaza Goal HD - Valencia 1 - 0 Real... by LiveFootball28

Igralo se nakon toga gotovo isključivo pred vratima Valencije, Cristiano Ronaldo je uzalud tražio jedanaesterac, a Diego Alves se istaknuo s nekoliko dobrih obrana.


gsdhfsdhgjfdklgjldkfgjkldjk

- Ne može nam se dogoditi da izgubimo utakmicu u deset minuta. Stajali smo jako loše, dobili dva gola pa počeli igrati, ali bilo je već kasno. Valencija se nakon pogotka povukla, nismo uspjeli pobijediti i sada razmišljamo o idućoj utakmici - poručio je Zidane, koji je imao dosta pohvala na račun igre Šišmiša, ali nije skrivao ljutnju na račun ulaska u utakmicu njegove momčadi.

Ljutnju nisu skrivali niti navijači koji su Zidanea napali putem društvenih mreža, jedan dio i zbog zamjene Luke Modrića u 74. minuti.

"Moraš zabiti gol, Valencia je zbijena u kazneni prostor, a ti vadiš Luku Modrića i ostavljaš Casemira u igri. Sramotno!", sažeo je jedan bijesni navijač na Twitteru ono što je mnogima upalo u oči pri kraju utakmice.

Zidane je ovako objasnio zamjene...

"Ideja je bila da zamjenama promijenimo našu igru. To se i dogodilo. Nismo u tim trenucima bili loši, imali smo posjed, ali možda nam je nedostajalo malo mudrosti u tom zadnjem dodavanju. Oni su se branili vrlo duboko, držali se zajedno, bili su bolji od nas u skoku, i to je to" ", zaključio je Zizou.

Real sada na vrhu ima 52 boda, bod više i utakmicu manje od Barcelone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 14:55