Reuters/John Sibley
ZIZOUVI TEŠKI TRENUCI

PANIKA MEĐU 'KRALJEVIMA': PREDSJEDNIK REALA PRONAŠAO ZAMJENU ZA SLAVNOG TRENERA Ako Zidane nastavi sa slabim rezultatima, on će biti njegov nasljednik

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2017. 16:07

Zinedine Zidane proživljava najteže trenutke na klupi Real Madrida.

Nakon bolnog poraza od Girone u 10. kolu Primere prošlog vikenda njegova je momčad u srijedu na Wembleyju poražena na gostovanju kod Tottenhama 3:1 u Ligi prvaka i produbila krizu. U španjolskom prvenstvu Real za vodećom Barcelonom zaostaje velikih osam bodova, a ono što najviše brine navijače Kraljevskog kluba je što na terenu djeluju užasno blijedo, ni sjena one momčadi koja je je izgledala superiorno na startu sezone, u utakmicama protiv Barcelone u Španjolskom superkupu i Manchester Uniteda u Europskom superkupu.

Engleski Daily Mail piše kako Realov predsjednik Florentino Perez jako poštuje upravo Tottenhamovog trenera Mauricija Pochettina i kako u njemu vidi potencijalnog Zidaneovog nasljednika.

"Jako poštujem Florentina i drago mi je što on osjeća isto spram mene. Uvijek je imao prijateljski odnos prema meni", objasnio je Pochettino za Radio Marcu.

Kao veliki plus engleski mediji navode i njegov animozitet prema Barceloni, budući je kao igrač šest sezona branio boje Espanyola.

Iako je Zidane osvojio čak 7 trofeja u 19 mjeseci na klupi Reala neki kritičari dovode u pitanje njegovu sposobnost da podigne ovu Realovu momčad, za koju navode da su joj potrebna osvježenja.

Ona koja se najglasnije spominju su upravo Tottenhamove zvijezde: Harry Kane i Dele Alli. A s Pochettinom na klupi Real bi lakše primamio dvojac u svoje redove.

Dakako, zasad sve ostaje u sferi nagađanja...

Linker
20. travanj 2024 10:52