REUTERS/Kai Pfaffenbach / REUTERS
TURBULENCIJE MEĐU KRALJEVIMA

POBUNA U REDOVIMA REAL MADRIDA? Svlačionica se podijelila oko najskupljeg igrača u povijesti kluba, u svađe uključen i hrvatski as?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2017. 22:30

Real Madrid u sljedećim danima i tjednima rješava pitanje titule i u prvenstvu i u Ligu prvaka, ali najednom je došlo do turbulencija, barem tako tvrdi Diario Gol.

Nogometaši madridske momčadi su se podijelili oko pitanja Garetha Balea, odnosno činjenice treba li sjajni, ali tek oporavljeni Velšanin zaigrati u završnici sezone. Češće je ozlijeđen nego zdrav, a Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos valjda vide krivnju u njemu samom pa tako inzistiraju da više ne igra u prvih 11.

Osim njih, još četiri igrača su protiv Balea, a na suprtonoj strani su, piše Diario, hrvatski reprezentativac Luka Modrić, Toni Kroos te predsjednik kluba Florentino Perez.

Bale je inače propustio gotovo 30 utakmica tijekom proteklih godinu dana, a postigao je tek sedam golova. Pobunjeni igrači smatraju da bi umjesto njega trebao igrati Isco Alarcon. Podsjetimo, Bale je kupljen od Tottenhama za 101 milijun eura (prema Transfermarktu) što je najveći transfer u povijesti kraljevskog kluba.

Linker
24. travanj 2024 21:15