REUTERS/Jon Nazca / REUTERS
DANAS JE DAN DERBIJA

POTPUNI ŠOK I NEVJERICA, PREKINUT ČUDESAN REKORD REALA A imali su pobjedu na dlanu... Kapetan zabio autogol, Crnogorac dokrajčio Kraljeve

Sevilla je pobijedila Real Madrid u 18. kolu Primere na Sanchez Pizjuanu 2:1 i prekinula niz gostiju od 40 utakmica bez poraza. Ronaldo je zabio za Real u 66. minuti iz kaznenog udarca, Ramos postiže autogol u 85., a Stevan Jovetića zabija za 2:1 u sudačkoj nadoknadi.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. siječanj 2017. 15:57

SEVILLA-REAL MADRID 2:1 (Ramos-ag 85', Jovetić 92'/Ronaldo 66-11m)

Ono što im nije pošlo za rukom prije tri dana u uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa Kralja, nogometaši Seville napravili su u derbiju 18. kola španjolskog prvenstva pobijedivši Real Madrid sa 2-1 u velikom preokretu te su na taj način zaustavili pobjednički niz Zidaneove momčadi koji je trajao punih 40 utakmica od travnja 2016. godine.

Sve do 86. minute Real je imao pobjedu i tri boda u rukama, zahvaljujući pogotku Cristiana Ronalda koji je u 67. minuti realizirao kazneni udarac. No, tada je uslijedio preokret u kojem je aktivno sudjelovao i Realov kapetan Sergio Ramos.


Cristiano Ronaldo Penalty Goal HD - Sevilla 0-1... by Live1Goals

Naime, u 86. minuti loše je reagirao na ubačaj Sarabije te glavom poslao loptu u vlastitu mrežu. Jedna minuta dijelila je Real i Sevillu od podjele bodova, kad je Stevan Jovetić udarcem s 20-ak metara uspio svladati Keylora Navasa i donijeti Sevilli pobjedu za napredak do drugog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Sevilla ima 39 bodova, jedan manje od vodećeg Reala, a jedan više od trećeplasirane Barcelone. Real ima utakmicu manje u odnosu na Sevillu i Barcelonu.


Sergio Ramos Own Goal HD Sevilla 1 1 Real... by HdGoal

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, dok je Mateo Kovačić u 75. minuti zamijenio Nijemca Tonija Kroosa. Na njegovu žalost, upravo u razdoblju kad je on ušao u igru, njegova momčad je propustila vodstvo i doživjela prvi poraz nakon više od devet mjeseci.

Prije preokreta na Ramon Sanchez Pizjuanu madridska momčad je posljednji poraz doživjela 6. travnja prošle godine, kad ju je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s 2-0 pobijedio njemački Wolfsburg. Od tada je Real u 40 utakmica uspio ostvariti 30 pobjeda i deset puta odigrati neodlučeno.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
18. travanj 2024 15:33