REUTERS/Albert Gea
PUNI SU SAMOPOUZDANJA

RAKITIĆ I DRUŠTVO VJERUJU U ČUDO Hrvatski veznjak otkrio recept za uspjeh u srazu u kojem im praktički nitko ne daje šanse za preokret

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2017. 09:26

Visokom 5:0 pobjedom protiv Celte u Primeri Barcelona je na najbolji mogući način najavila uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

Upravo takav rezultat donio bi Barceloni plasman u četvrtfinale budući je u Parizu izgubila sa 4:0.

Nakon susreta u kojem se upisao među strijelce, doduše iz zaleđa koje linijski sudac nije primjetio, novinarima se obratio Ivan Rakitić.

"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Zahvalni smo navijačima i ostavit ćemo sve na travnjaku od prve do zadnje minute. Pokušat ćemo i nadam se na možemo napraviti čudo", rekao je Rakitić, čija je momčad na kladionicama u Ligi prvaka totalni autsajder za prolaz u četvrtfinale.

Onda se osvrnuo na trenera Luisa Enriquea koji je najavio odlazak na kraju sezone.

"Imamo povjerenja u trenera od prvog dana i nije se puno toga promijenilo. Dobro je imati mir oko kluba i trenera, a mi vjerujemo 100 posto u naše mogućnosti".

Onda je otkrio recept za koji vjeruje da moraju primjeniti protiv PSG-a.

"Najvažnije je da uvijek tražimo rješenja, da se krećemo. Moramo promijeniti način na koji smo se dodavali da bismo im otežali stvari", zaključio je hrvatski veznjak.

Linker
23. travanj 2024 13:13