Reuters / Michael Dalder Livepic
NIJE MOGLO DOĆI U GORE VRIJEME

RONALDO U ULOZI TAJNOG AGENTA! 'PRIVEO' KAPETANA NA RAZGOVOR, A OVAJ ODMAH PROPJEVAO Potresi u Realu? Portugalac bijesan na čak petoricu suigrača...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2017. 01:11

U 32. kolu nogometnog prvenstva Španjolske Real Madrid je u subotu u gostima dobio Sporting Gijon sa 3-2, a hrvatski napadač Duje Čop bio je strijelac vodećeg pogotka za Sporting u 14. minuti. Uz Čopa, za Sporting je još zabio i Mikel Vesga (50), dok su strijelci za Real bili Isco (17, 90) i Alvaro Morata (59).

U sastavu Reala nije bilo Cristiana Ronalda i Garetha Balea, dok su Toni Kroos i Luka Modrić ostali na pričuvnoj klupi. Mateo Kovačić je bio u početnoj postavi Reala i igrao je do 89. minute.

Iako je 'kraljevski klub' izvukao pobjedu protiv Gijona, izgleda kako u Madridu ruže ne cvjetaju obzirom kako neki mediji u Španjolskoj donose vijest da je Cristiano Ronaldo bijesan na čak petoricu svojih suigrača.

Soccer Football - Atletico Madrid v Real Madrid - La Liga - Vicente Calderon, Madrid, Spain - 19/11/16 Real Madrid's Gareth Bale and Luka Modric celebrate at full time Reuters / Javier Barbancho Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Javier Barbancho Livepic

Prije nekoliko dana pojavila se informacija kako su s posljednjim nastupima Portugalca i nešto slabijom formom navodno nezadovoljni Gareth Bale i Luka Modrić. Velšaninu navodno Ronaldo 'smeta' u napadu dok hrvatskog reprezentativca brine njegova povremena sebičnost koja utječe na čitavu momčad. Od ostalih igrača koji imaju Ronalda na 'piku', Španjolci izdvajaju Alvara Moratu, Lucasa Vázqueza i Marca Asensija.

Takve vijesti pogodile su Ronalda koji je nakon utakmice u Ligi prvaka protiv Bayerna tražio sastanak s kapetanom Sergijom Ramosom i priupitao ga tko je to točno s njim nezadovoljan. Kako govore tamošnji mediji Ramos se 'izlajao', a to velikoj zvijezdi nije najbolje sjelo. Ovakve informacije nisu mogle doći u gore vrijeme obzirom kako je pred Realom uzvratni dvoboj s Bayernom u Ligi prvaka, a potom i veliki El Clasico protiv Barcelone.

Linker
19. travanj 2024 20:36