Denis Doyle/Getty Images
TEŠKI TRENUCI

SAMO MODRIĆ MU NIJE OKRENUO LEĐA Muke za jednu od najvećih Realovih zvijezda, španjolski novinar tvrdi: Glavni igrači osim Luke ga ne mogu smisliti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2017. 18:51

Prema navodima španjolskih medija, Realova svlačionica ljutita je na Garetha Balea. Razlog? Navodno slavni Velšanin ne pokazuje želju ni volju za druženje s igračima, izuzevši Luku Modrića.

Iznio je takvu tvrdno Eduardo Inda, bivši urednik u El Mundu i Marci, u emisiji El Chiringuito. Inda se poziva na izvore iz svlačionice i kaže: "Glavni igrači u svlačionici Reala ljutiti su na Balea. S nikim se nije zbližio i povezao osim s Modrićem kojeg poznaje iz Tottenhama", rekao je Inda.

Tijekom prošlog prijelaznog roka mediji su naveliko nagađali o mogućem Baleovom transferu u Manchester United, što se na kraju nije dogodilo.

Prošle sezone upisao je svega 27 nastupa u svim natjecanjima, kao posljedica brojnih problema s ozljedama, a ove sezone upisao je dosad 1 gol i 2 asistencije, te ag Zidane još nije držao u igri punih 90 minuta.

Španjolski mediji pišu da je sve boljom igrom Marca Asensija, Isca i Lucasa Vazqueza ugroženo njegovo mjesto u početnoj postavi Reala i pred njime su teški dani.

Linker
22. travanj 2024 23:36