Reuters / Susana Vera Livepic
PIŠE AS

SLAVNOM REALOVOM TRENERU OPASNO SE TRESE KLUPA Španjolci otkrili detalj koji bi mogao presuditi Zidaneu i imena potencijalnih nasljednika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2017. 18:08

Prema napisima madridskog Asa, u Real Madridu razmišljaju o smjeni Zinedinea Zidanea na kraju aktualne sezone.

Navodi se kako će polufinale Lige prvaka protiv Atletico Madrida odrediti sudbinu slavnog francuskog trenera na klupi 'rojiblancosa'.

"Poraz od Barcelone doveo je Realovog trenera u tešku poziciju. Ogled protiv Atletica odredit će njegovu sudbinu, pa bi tako Simeone mogao postati Zidaneov sudac. U Realu već imaju spremnu zamjenu u slučaju potpunog debakla, a riječ je o Joachimu Löwu", piše As.

Aktualni njemački izbornik ugovorno je vezan za Njemački nogometni savez do 2020. godine, ali u svom ugovoru ima i klauzulu o mogućem prijevremenom raskidu u slučaju da dobije ponudu od velikana poput Reala, Barcelone, Manchester Uniteda ili Bayerna.


Ivan Rakitic AMAZING GOAL

Također se navodi kako Löw nije jedini koji bi mogao naslijediti Zidanea. Dvojica drugih trenera koji se spominju kao potencijalni nasljednici su Antonio Conte i Mauricio Pochettino, koji su ugovorno vezani za svoje klubove - Chelsea, odnosno Tottenham.

Football Soccer - Real Madrid v FC Barcelona - Spanish Liga Santander - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 23/4/17 Real Madrid coach Zinedine Zidane and Barcelona coach Luis Enrique before the match  Reuters / Sergio Perez Livepic
Reuters / Sergio Perez Livepic / REUTERS

Autor teksta Joaquin Maroto podsjeća da se Real već ranije riješio trojice trenera koji su osvojili Ligu prvaka, Heynckesa, Del Bosquea i Ancelottija, a Zidane bi mogao biti četvrti čak i ako osvoji Primeru. Ali ispadanje od Atletica u Ligi prvaka definitivno je nešto što Realov predsjednik Florentino Perez ne bi mogao probaviti, zaključuje autor teksta.

Linker
24. travanj 2024 01:35