REUTERS
NEĆE VALJDA

ŠPANJOLSKA BRUJI O SCENARIJU 'ZBOG KOJEG ĆE BARCELONA OSTATI BEZ NASLOVA' Svi su zaboravili na milijun razloga da Malaga u zadnjem kolu pusti Realu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2017. 18:23

Real Madrid samo je jedan koračić od osvajanja naslova prvaka Španjolske. U zadnjem kolu gostuje kod Malage i dovoljan mu je i remi da se okruni titulom.

Barcelona je na stadionu La Rosaleda često gubila bodove. Taj je travnjak za mnoge velike klubove uvijek bio neugodan i nitko nije mogao stići s razmišljanjem kako će lako pobijediti.

Sanjaju tako i u Barceloni kako bi Malaga mogla iznenaditi Real, no pogledamo li nekoliko bitnih faktora, lako ćemo zaključiti kako su šanse za 1 na kladionici vrlo tanke.

Dakle, krenimo redom, Malagi je ta utakmica rezultatski potpuno beznačajna, zatim Malagu trenira Realova legenda Michel, a predsjednik Malage šeik Abdullah Al-Thani mrzi Katalonce i nedavno je izjavio: 'Nećete biti prvaci, katalonski šljame.'

Uz sve to, treba napomenuti i slučaj 'Isco'. Jer Isco je u Real prešao upravo iz Malage, a u ugovoru stoji kako će Malaga dobiti bonus od milijun eura postane li Real prvak Španjolske.

Čini se kako je Barcelona već izgubila, ali pričekajmo ipak nedjelju...

Linker
19. travanj 2024 21:14