Soccer Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - San Siro Stadium, Milan, Italy - 28/5/16
Sergio Ramos celebrates with Luka Modric after scoring the first goal for Real Madrid
Reuters / Stefan Wermuth
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. - RTX2EMSV
Reuters / Stefan Wermuth Livepic

Modrić i Ramos

PIŠE MARCA

TAJNA NEVJEROJATNOG ODNOSA LUKE MODRIĆA I SLAVNOG KAPETANA REALA Nije sve počelo bajno, Luka je šefu u startu sasuo u lice sve što nisu htjeli drugi!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.12.2016. u 23:05

 • Dva dana nakon velikog 'El Clasica' na Camp Nou (1:1) madridska Marca donosi zanimljiv tekst o dvojcu Luka Modrić-Sergio Ramos.

  "Autsajderu koji promatra Real Madrid se odnos koji su razvili Sergio Ramos i Luka Modrić možda može činiti malo čudnim, ali to je prijateljstvo koje opstaje. U stvari oni su više od prijatelja, neki bi rekli da čak imaju i bratski odnos. Izlaze zajedno s obiteljima, provode zajedno blagdane. Tijekom beskrajnog niza treninga par djeluje nerazdvojno. Njih možete posljednje vidjeti na Valdebebasu, čak i kad više nema nikoga, bilo u kantini, bilo na stolovima za masažu, u teretani, svlačionici ili sauni. I razgovaraju o svemu", piše Marca.

  Upravo je veza Modrić-Ramos donijela Realu bod u 90. minuti na gostovanju kod Barcelone u subotu. Modrić je ubacio iz slobodnjaka, a Ramos je glavom pronašao put do mreže. Bila je to zapravo repriza poteza koji je spasio Real u finalu Lige prvaka u Lisabonu protiv Atletica, a razlikom da je tada Modrić ubacio iz kornera.

   

  Tada je u trećoj minuti sudačke Modrić asistirao Ramosu za izjednačenje 1:1, nakon čega je Real slavio u produžecima 4:1 i osvojio naslov.

  A Marca podsjeća da odnos između Modrića i Ramosa nije dobro započeo. U prvi mjesecima po dolasku u Madrid Modriću se nije svidio Ramosov stav u utakmicama i to mu je rekao u lice.

  Football Soccer - Barcelona v Real Madrid - Spanish La Liga Santander- Nou Camp Stadium, Barcelona, Spain - 3/12/16. Real Madrid's coach Zinedine Zidane and Barcelona's coach Luis Enrique during the

  "Bila je to jedna od najboljih odluka koju je donio jer ako nešto kapetan cijeni to su suigrači koji stvari rješavaju izravno, lice u lice. Brzo su raščistili situaciju i bez da su to shvatili zapečatili prijateljstvo koje je raslo do Lisabona - koji ih je povezao do kraja života", zaključuje se u tekstu.

   

   

  Iz drugih medija