Modrić i Ramos
 Reuters / Stefan Wermuth Livepic
PIŠE MARCA

TAJNA NEVJEROJATNOG ODNOSA LUKE MODRIĆA I SLAVNOG KAPETANA REALA Nije sve počelo bajno, Luka je šefu u startu sasuo u lice sve što nisu htjeli drugi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2016. 00:05

Dva dana nakon velikog 'El Clasica' na Camp Nou (1:1) madridska Marca donosi zanimljiv tekst o dvojcu Luka Modrić-Sergio Ramos.

"Autsajderu koji promatra Real Madrid se odnos koji su razvili Sergio Ramos i Luka Modrić možda može činiti malo čudnim, ali to je prijateljstvo koje opstaje. U stvari oni su više od prijatelja, neki bi rekli da čak imaju i bratski odnos. Izlaze zajedno s obiteljima, provode zajedno blagdane. Tijekom beskrajnog niza treninga par djeluje nerazdvojno. Njih možete posljednje vidjeti na Valdebebasu, čak i kad više nema nikoga, bilo u kantini, bilo na stolovima za masažu, u teretani, svlačionici ili sauni. I razgovaraju o svemu", piše Marca.

Upravo je veza Modrić-Ramos donijela Realu bod u 90. minuti na gostovanju kod Barcelone u subotu. Modrić je ubacio iz slobodnjaka, a Ramos je glavom pronašao put do mreže. Bila je to zapravo repriza poteza koji je spasio Real u finalu Lige prvaka u Lisabonu protiv Atletica, a razlikom da je tada Modrić ubacio iz kornera.

Tada je u trećoj minuti sudačke Modrić asistirao Ramosu za izjednačenje 1:1, nakon čega je Real slavio u produžecima 4:1 i osvojio naslov.

A Marca podsjeća da odnos između Modrića i Ramosa nije dobro započeo. U prvi mjesecima po dolasku u Madrid Modriću se nije svidio Ramosov stav u utakmicama i to mu je rekao u lice.

"Bila je to jedna od najboljih odluka koju je donio jer ako nešto kapetan cijeni to su suigrači koji stvari rješavaju izravno, lice u lice. Brzo su raščistili situaciju i bez da su to shvatili zapečatili prijateljstvo koje je raslo do Lisabona - koji ih je povezao do kraja života", zaključuje se u tekstu.

Linker
18. travanj 2024 02:34