REUTERS
EKSPERIMENTIRANJE U VEZI

'TRENER TESTIRA RAKITIĆEVO STRPLJENJE' Španjolci se pitaju: Hoće li hrvatski reprezentativac tražiti razgovor s Enriqueom?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2016. 13:36

U odsutnosti Andresa Inieste vezni red Barcelone se mučio, pa je trener Luis Enrique nastavio sa svojim eksperimentima. Zbog njih je u posljednjim utakmicama 'žrtva' bio Ivan Rakitić koji je dobio manju minutažu, a Enrique je priliku davao Andreu Gomesu i Denisu Suarezu.

Barcelona je u zadnje dvije utakmice koje je igrala slavila dvije uvjerljive pobjede, protiv Borussije Mönchengladbach sa 4:0 i protiv Osasune sa 3:0, ali ukupno gledano momčad je slavila u tek četiri od zadnjih devet utakmica u svim natjecanjima.

Novinar madridski nastrojene Marce Luis Rojo u tekstu pod naslovom 'testiranje Rakitićevog strpljenja' postavlja pitanje koliko će strpljenja za trenerove rotacije imati hrvatski reprezentativac.

"Sada kad se Iniesta vratio u sastav čini se da je Barcelona odustala od vertikalnijeg stila igre koji ju je karakterizirao", piše Luis.

Utakmicu protiv Borussije Rakitić je propustio protiv kartona, protiv Osasune nije zaigrao, a ostaje za vidjeti koliko će mu Enrique u sljedećim utakmicama davati prilike.

Nije tajna da je intres za Rakitićem pokazao veliki Manchester United, a čak i Kataloncima naklonjeni Sport piše da bi Rakitić mogao biti zasićen situacijom i ulogom čovjeka iz sjene i popričati s Enriqueom.

Ostaje za vidjeti kako će se situacija razvijati...

Linker
19. travanj 2024 03:41