REUTERS/Albert Gea / REUTERS
OPASNO SU 'ZAGRIZLI'

TROBOJ ZA VELIKO POJAČANJE Barcelona sprema veliki transfer iz Premiershipa, ali u borbu za Engleza su se uključili Guardiola i Mourinho

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2017. 19:38

Barcelonin pad koji je kulminirao porazom kod PSG-a 4:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka samo je naglasio kako su katalonskom divu potrebne promjene u igračkom kadru. Kao najveći problem označeno je mjesto desnog beka, a španjolski mediji pišu kako je izbor pao na igrača Tottenhama, Kylea Walkera.

Ovaj 26-godišnji engleski reprezentativac već je nekoliko sezona ponajbolji na svijetu kada je riječ o toj poziciji u momčadi, a engleski mediji navode kako bi u slučaju da Tottenham ne osvoji mjesto koje vodi u Ligu prvaka, Walker definitivno napustio White Hart Lane.

Međutim, dodatni problem Barcelone je budžet, točnije financijski fair-play koji će joj braniti da za Walkera da veliki iznos kakav planiraju izdvojiti oba manchesterska kluba. Za Walkera su 'zagrizli' i City i United, a Pep Guardiola i Jose Mourinho već su odavno 'bacili oko' na desni, ali i lijevi bok 'spursa' pa bi tako u Manchester mogao preseliti i Danny Rose.

Linker
18. travanj 2024 21:26