REUTERS/Heino Kalis
ZAOSTALA UTAKMICA

VIDEO: LUDA UTAKMICA NA MESTALLI Real doživio bolan poraz, Bilićev otpadak zabio eurogol, Valencia vratila potpunu neizvjesnost u Primeru!

Valencia je pobijedila Real na Mestalli s 2:1 u zaostaloj utakmici 16. kola Primere. Valencia je svoje golove zabila u prvih devet minuta igre.
Piše: HinaObjavljeno: 22. veljača 2017. 18:45

VALENCIA - REAL MADRID 2:1 (Zaza 5', Orellana 9'; Ronaldo 44')

VALENCIA: Alves - Cancelo, Garay, Mangala, Gaya - Parejo, Perez - Munir, Orellana, Nani - Zaza. TRENER: Voro

Klupa: Domenech, Siqueira, Suarez, Bakkali, Soler, Medran, Abdennour.

REAL MADRID: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kross, James, Benzema, Ronaldo. TRENER: Zinedine Zidane

Klupa: Casilla, Nacho, Bale, Kovačić, Lucas Vazquez, Morata, Isco.

------------------------------------------------------------------------------------

Real je u Valenciji doživio svoj drugi poraz u Primeri i nije uspio pobjeći konkurentima, pa i dalje ima samo bod više od Barcelone i utakmicu manje.

"Šišmiši" su maestralno započeli utakmicu i nakon samo devet minuta vodili s 2-0. U 4. minuti je Talijan Simone Zaza volejem iz okreta pogodio same rašlje, a u 9. minuti je brzu kontru domaćih okončao Čileanac Fabian Orellana.


Simone Zaza Goal HD - Valencia 1 - 0 Real... by LiveFootball28

Real je smanjio u 41. minuti kada je precizan nabačaj Marcela Cristiano Ronaldo glavom pretvorio u lijep pogodak. U drugom dijelu se sve odvijalo na polovici Valencije, no igrači "Kraljevskog kluba" su se ispromašivali, dok na drugoj strani sudac nije svirao čak dva kaznena udarca za domaćine.


Fabian Orellana Goal HD - Valencia CF 2-0 Real... by footballderby

Od 62. minute je nakon tromjesečne stanke zbog teške ozljede zaigrao i Gareth Bale, Luka Modrić je zamijenjen u 76. minuti, a Mateo Kovačić je ostao na klupi Reala.


gsdhfsdhgjfdklgjldkfgjkldjk

Real vodi s 52 boda i utakmicom manje ispred Barcelone (51) i Seville (49), dok je Valencija s pobjedom i 26 bodova pobjegla iz opasne zone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 08:52