Reuters / Sergio Perez Livepic / REUTERS
JAKO GA CIJENE

VELIČANSTVENA NAGRADA ZA ISTINSKI PREPOROD Španjolski velikan pripremio novi ugovor za klupsku legendu, čeka se samo sudbonosno 'Da'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2017. 17:26

Trener Real Madrida Zinedine Zidane dobio je na stol ponudu za potpis novog ugovora, donose španjolski mediji.

Sjajni francuski strateg bi trebao produžiti vjernost do 2020. godine, a trenutačni mu 'deal' vrijedi do sljedeće godine. Ponuda za novi ugovor ne treba čuditi jer je Zidane napravio odlične rezultate s 'Kraljevima' preuzevši ih u kritičnoj situaciji prošle godine nakon odlaska neuspješnog Rafe Beniteza.

- Predsjednik Florentino Perez poručio je treneru da ga klub čeka i da ugovor, koji je već sastavljen i ostavljen na stolu njegovog ureda u Valdebebasu, "može potpisati kada god smatra primjerenim - piše Marca. Prema napisima, samo se čeka Zidaneov potpis...

Modrić, Kovačić i društvo su procvjetali; osvojili su Ligu prvaka 2016. godine, klupsko SP, Europski superkup, a sada su na najboljem putu da osvoje i Primeru.

Također, za koji tjedan igraju i finale Lige prvaka protiv Juventusa pa tako imaju priliku obraniti prestižni trofej i potvrditi epitet najboljih na Starom kontinentu.

Linker
20. travanj 2024 08:40