REUTERS/Albert Gea / REUTERS
JEDVA DO POBJEDE

VIDEO: BARCELONA BILA NA KORAK DO NOVE KATASTROFE Potpuni autsajder zamalo šokirao, ali ukazao se genijalni Argentinac

Piše: HinaObjavljeno: 19. veljača 2017. 23:43

Nogometaši Barcelone vratili su se na drugo mjesto ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući teško izborenoj 2-1 (1-0) pobjedi protiv slabašnog Leganesa u susretu 23. kola Primere.

Barcelona je povela već u 4. minuti pogotkom Messija na dodavanje Suareza, ali potom je i stala za što je bila kažnjena u 71. minuti kada je Unai Lopez poravnao na 1-1. Ipak, gosti nisu uspjeli izdržati i prirediti senzaciju, u 88. minuti Mantovani je prekršajem u svom 16-ercu zaustavio Neymara, a Messi je svojim drugim golom na utakmici iz kaznenog udarca u 90. minuti donio tri boda Barceloni.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcelonu.


All Goals & highlights HD - Barcelona 2-1... by 87taras

Barcelona sada ima 51 bod, jedan manje uz dvije utakmice više od vodećeg Reala iz Madrida, a dva više od treće Seville. Leganes je ostao 17. sa 18 bodova, dva više od Sportinga iz Gijona i Granade koji se nalaze u zoni ispadanja.

I u preostalim nedjeljnim dvobojima u Primeri Valencia i Celta su ostvarile domaće pobjede, Valencia je sa 2-0 svladala Athletic Bilbao, a Celta sa 3-0 Osasunu, dok je Villarreal kao gost nadigrao Real Sociedad sa 1-0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
20. travanj 2024 16:09