EPA/MANUEL BRUQUE / EPA
JEDAN HRVAT ZABIO, DRUGI ASISTIRAO

VIDEO: BIVŠI HAJDUKOVAC ZABIJA PO ŠPANJOLSKOJ I SPAŠAVA VLASTITU MOMČAD Pogledajte kako je dovršio brzu i lijepu akciju!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 05. ožujak 2017. 20:54

Momčad Las Palmasa je pobijedila Osasunu 5:2 (poluvrijeme 1:2), a drugi pogodak za Žute zabio je bivši nogometaš Hajduka Marko Livaja u 55. minuti, dok je Alen Halilović asistirao u 77. minuti za četvrti gol.

Momčad s Kanara nije igrala najbolje u posljednje vrijeme (jedan bod u pet kola), a Livaja je zabio za 2:2 i tako vratio momčad u igru, Posljednji put su slavili prije više od mjesec dana (posljednja pobjeda, 31. siječnja - protiv Valencije 3:1 doma). Livaji je ovo peti gol u Primeri ove sezone.

To mu je inače prvi pogodak poslije gotovo tri mjeseca golgeterske suše, a posljednji put je zatresao mrežu Leganesu 10. prosinca u remiju na domaćem terenu 1:1.

Raspoloženi Livaja je nastavio odličnu večer u 70. minuti jednim ubačajem kojeg su gosti skrenuli u vlastitu mrežu za vodstvo Las Palmasa od 3:2. Drugi hrvatski nogometaš Alen Halilović je ušao u igru u 72. minuti zamijenivši upravo odličnog Livaju i odmah se istaknuo domišljatom asistencijom za Mesu u 77. minuti za 4:2, a nekoliko minuta kasnije je Jese postavio konačnih 5:2.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
26. travanj 2024 23:10