REUTERS/ Albert Gea / REUTERS
ZATO MU SE DIVI CIJELI SVIJET

VIDEO: FANTASTIČAN POTEZ LEA MESSIJA Taman kad su se svi navikli da pogađa savršene rašlje, pogledajte kako je velemajstor spasio Barçu

Piše: HinaObjavljeno: 12. siječanj 2017. 00:13

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale španjolskog Kupa nakon što su u uzvratnoj utakmici osmine finala na svom Camp Nou svladali Athletic iz Bilbaoa s 3:1 i tako nadoknadili zaostatak od 1:2 iz prvog dvoboja igranog prije tjedan dana.

Barcelonu su do prolaska odveli Suarez (36), Neymar (48-11m) i Messi (78) koji je ponovno majstorski presudio utakmicu iz slobodnog udarca, dok je jedini strijelac za Athletic bio Saborit (51).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 80. minute.

Barcelona će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Seville i Real Madrida koji će svoj uzvratni dvoboj igrati u četvrtak u Sevilli, a "kraljevski klub" ima prednost od 3-0 iz prvog dvoboja.


Lionel Messi Free Kick Goal - Barcelona vs...

Ranije u srijedu plasman u četvrtfinale izborili su Real Sociedad, Alcorcon i Alaves, dok je madridski Atletico to ostvario u utorak.

Alaves i Deportivo La Coruna su odigrali 1:1, a Alaves je prošao dalje zahvaljujući 2-2 iz prve utakmice u La Coruni. U dvoboju drugoligaša Alcorcon je u gostima slavio kod Cordobe sa 2-1 i prošao dalje nakon 0-0 iz prve utakmice. Villarreal i Real Sociedad su na Madrigalu odigrali 1-1, a "žuta podmornica" tako nije uspjela nadoknaditi poraz 1-3 iz prve utakmice u San Sebastianu.

U četvrtak su na rasporedu preostali uzvrati u kojima se sastaju Celta Vigo - Valencia, Eibar - Osasuna i Sevilla - Real Madrid.

Linker
18. travanj 2024 11:06