REUTERS
ODMAH NA POČETKU SEZONE

VIDEO: KAD NE ZNAŠ ŠTO ĆEŠ, OKRIVI SUCE I BARCELONU Kapetan Reala smjestio najvećim rivalima: Ovo me više ne iznenađuje, Barcelona ih dobiva stalno!

Kapetan Reala Sergio Ramos nije dobro podnio poraz (0:1) od Betisa na Santiago Bernabeuu u 5. kolu Primere ove srijede.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2017. 11:24

Real je šokantno izgubio sva tri boda pogotkom Sanabrije u zadnjoj minuti i sada na osmom mjestu zaostaje čak sedam bodova za vodećom Barcelonom, a nije mu pomogao ni Cristiano Ronaldo koji se nakon pet utakmica suspenzije vratio u momčad.

Iako je Real imao čak 27 udaraca na gol i pregršt sjajnih prilika koje nije iskoristio, Ramos je krivca našao u sucima i - Barceloni.

"Što mi više pričamo o sucima, to nam se događaju gore stvari. Najradije toj strani nogometa ne bih pridavao veliku pažnju, ali jednostavno - više me ne iznenađuje kad nama ne dosude jedanaesterac, dok ih Barcelona dobiva stalno", poslao je Ramos otrovnu strelicu prema Kataloniji i objasnio svoju 'teoriju zavjere':


Cuplikan gol: Real Madrid - Betis 29/08/2015

"Uvijek je teže dosuditi jedanaesterac za Real nego za bilo koju drugu momčad, ali istina je, da smo u srijedu zabili tri gola, ne bi sada pričali o tome. Ovaj ulazak u sezonu nas sve frustrira i zabrinjava, jer smo u tri utakmice na svom stadionu podbacili. Obično takve protivnike ispraćamo drugačijim rezultatom", rekao je Ramos komentirajući dva Realova madridska remija i poraz u prvih pet kola Primere.

Linker
19. travanj 2024 10:59