Alen Halilović
 Joachim Sielski/Bongarts/Getty Images
NEUGODNO GOSTOVANJE

VIDEO: LIJEPI POGOCI I EKSPRESNI PREOKRET U POSLJEDNJOJ UTAKMICI PRIMERE Alen Halilović i društvo se nisu dobro proveli u Malagi

Piše: Matej KalemObjavljeno: 21. veljača 2017. 00:27

U posljednjoj utakmici 23. kola Primere, Malaga je na stadionu La Rosaleda pobijedila Las Palmas 2:1. Sva tri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. U 19. minuti gosti su došli u vodstvo prekrasnim pogotkom Mauricia Lemosa, koji je iz slobodnog udarca sa 25 metara pogodio desni kut vratara Carlosa Kamenog.

Osam minuta kasnije domaćini su izjednačili preko Pabla Fornalsa, koji je primio loptu na rubu šesnaesterca i primijetio da je vratar gostiju Javier Varas izašao s vrata, te ga lijepim lob udarcem svladao za 1:1.

U 35. minuti Keko je lijepo prošao po desnoj strani i odlično pronašao Charlesa kojemu nije bilo teško pogoditi za preokret i domaćih 2:1.

Alen Halilović igrao je do 63. minute za Las Palmas. Nije se ovoga puta posebno iskazao, a osim četiri točna dodavanja i jednog pretrpljenog prekršaja, uputio je dva udarca prema protivničkom golu koja su bila blokirana i dvaput izveo korner. Marko Livaja nije bio u kadru gostiju za ovu utakmicu.

Malaga je pobjedom skočila na 13. mjesto sa 26 bodova, dok je Las Palmas porazom ostao na 12. mjestu sa 28 bodova. Vodeći je Real Madrid sa 52 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
17. travanj 2024 01:47