Screenshot: Youtube
POD VELIKIM STRESOM

VIDEO: MA, ON JE GLAVNI IGRAČ REALA! EVO KAKO JE HRVATSKI MAESTRO 'SPASIO' SVOG KAPETANA Već je bio spreman napraviti glupost, a onda se ukazao Luka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2017. 16:48

Sergio Ramos bio je najomraženiji igrač u nedjeljnom derbiju Primere između Seville i Real Madrida na Sanchez Pizjuanu.

Uoči susreta i tijekom njega navijači su vrijeđali Ramosa i svaki njegov dodir s loptom pratili su burnim slavama zvižduka.

"Uoči utakmice Sevillini navijači zagrijavali su se skandirajući 'Sergio Ramos kur**n sine'. A također su se mogla čuti skandiranja bivših Sevillinih igrača Ivana Rakitića i Danija Alvesa", pisao je As dan nakon susreta.

Ramosu nije bilo lako. U sebi je kuhao tijekom cijelog susreta, a u 67. minuti uoči Ronaldovog jedanaesterca pokušao ga je smiriti Luka Modrić.


Modric calms Ramos

Kamere su uhvatile trenutak kad je hrvatski veznjak, inače djako dobri Ramosov prijatelj, probao smiriti kapetana. Gestom mu je poručio da ostane miran i da se sabere, da ne reagira na provokacije.

I zaista, Ramos nije slavio Ronaldov gol i ostao je miran sve do završnice. U 85. minuti je Ramos zabio autogol, na što su tribine eruptirale, a onda se u sudačkoj nadoknadi ukazao Jovetić za Sevillino slavlje.


Sergio Ramos Own Goal HD Sevilla 1 1 Real... by HdGoal

Linker
20. travanj 2024 00:05