REUTERS/Miguel Vidal / REUTERS
ZAHUKTALO SE PRVENSTVO

MOGU MADRIĐANI I BEZ RONALDA! PORTUGALAC OSTAO KOD KUĆE, MODRIĆ NA KLUPI Kiša golova u La Coruñi: Kovačić odigrao jednu od najboljih partija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2017. 00:32

Real Madrid je u utakmici 33. kola Primere u gostima slavio protiv Deportiva s visokih 6:2 i tako se vratio na čelo Primere. Zinedine Zidane je odmarao Cristiana Ronalda, Luku Modrića i Karima Benzemu, zbog suspenzije je izostao Sergio Ramos, a zbog ozljede Gareth Bale, no Real je pružio sjajnu predstavu. Odlično je igrao i Mateo Kovačić koji je sudjelovao u akcijama kod dva gola.

Nije trebalo dugo čekati na prvi pogodak Madriđana. Već nakon 53 sekunde Alvaro Morata zatresao je mrežu domaćina sjajnim udarcem s desetak metara iskosa. Povećanje vodstva za 'kraljevski klub' stiglo je u 14. minuti nakon što je upravo Mateo Kovačić nanizao nekoliko protivničkih nogometaša, da bi James u završnici akcije vanjskim dijelom kopačke poslao loptu pod gredu.

Domaćini su se vratili u 35. minuti preko Andonea, ali Lucas Vasquez se samo minutu prije kraja poluvremena pobrinuo da Real na odmor ode s dva pogotka prednosti.

U nastavku utakmice su gosti još triput tresli mrežu Deportiva. Prvo je James svojim drugim pogotkom na utakmici u 66. minuti povećao vodstvo Reala, da bi Isco u 77. i Casemiro u 87' postavili konačan rezultat. Utješan pogodak za goste postigao je Joselu u 84. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
24. travanj 2024 09:22