Screenshot
PROCIJENITE SAMI TKO JE U PRAVU

VIDEO: NEVJERICA I OGORČENJE U BARCELONI ZBOG NEOBJAŠNJIVOG GAFA U BORBI ZA NASLOV 'Mislim da smo vidjeli najgoru sudačku odluku godine!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2017. 10:09

Real je ključnu utakmicu u lovu na toliko iščekivani naslov prvaka Španjolske morao igrati na vrućem gostovanju kod Celte gdje je na kraju slavio 4:1. Odgođena je to utakmica zbog nevremena koja se trebala igrati u prvoj polovici prvenstva, no ispalo je tako da je Barcelona upravo morala čekati Celtu da joj 'pomogne' u njenom lovu na titulu.

Međutim, pomoć nije stigla, a mnogi se slažu kako je ponovno bitnu ulogu u slavlju Reala odigrao i glavni sudac utakmice. U 62. minuti kod 2:0 za Real Iago Aspas je bio u šesnaestercu i pao nakon duela s Ramosom. No, umjesto da pokaže na bijelu točku, jer je svakako bilo elemenata za takvo što, sudac Munuera je Aspasu dao drugi žuti i pokazao mu put prema svlačionici.


Iago Aspas RED CARD HD - Celta Vigo - Real...

Celta je do tog trenutka praktički bila u igri ravnopravna s Realom, iako je gubila 2:0 jer su gosti praktički iz dva prava i precizna udarca Ronalda zabili dva gola. Sudačka odluka je svakako pomogla Realu kojemu tako u posljednjem kolu kod Malage treba samo bod za titulu prvaka. Iz smjera ljubitelja Barcelone su odmah nakon utakmice krenule 'salve pohvala' prema sucu i Real Madridu - 'mislim da smo vidjeli najgoru sudačku odluku ove sezone', samo je jedan od stotina komentara.

Linker
19. travanj 2024 07:58