Screenshot: Reddit
KAD NE IDE, NE IDE

VIDEO: NOĆNA MORA ZA MODRIĆEVOG SUIGRAČA Skrivio oba gola, pa kung-fu udarcem nokautirao suparnika! Valenciju nisu srušili ni sudački previdi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2017. 22:51

Realov stoper Raphaël Varane bio je pravi tragičar zaostale utakmice 16. kola Primere protiv Valencije na Mestalli.

Odigrao je katastrofalnu utakmicu, a muke su po njega počele već u 5. minuti. Tada je kraj njega Zaza iz okreta zabio eurogol za erupciju oduševljenja na tribinama.

Šok se nastavio već u devetoj minuti kada je izgubio loptu na suparničkoj polovici u akciji iz koje je Valencia zabila svoj drugi gol. Strijelac je bio Čileanac Fabian Orellana, ali Varane ga nije uspio sustići.

Na kraju je svoje frustracije Varane ispucao u 59. minuti kada je u borbi za loptu visoko podigao nogu i nokautirao suparničkog igrača 'high-kickom'. Jose Gaya je pao kao pokošen, a Varane je zaslužio samo žuti karton. Uslijedili su burni protesti, ali uzalud.


Simone Zaza Goal HD - Valencia 1 - 0 Real... by LiveFootball28

U završnici susreta sucu Ricardu de Burgos Bengoetxei promaknuo je i jedan sporan detalj. Naime, vidio očiti prekršaj Ramosa na Muniru na rubu kaznenog prostora, za kojeg su domaćini tražili jedanaesterac.


Fabian Orellana Goal HD - Valencia CF 2-0 Real... by footballderby

Iz Valencije bi u slučaju neodlučenog rezultata zasigurno imali brojne prigovore na suca, ali ovako će slaviti veliku pobjedu.

U svakom slučaju utakmica koju će Varane željeti zaboraviti čim prije, kao i svi u Realu koji nisu pobijedili na Mestalli posljednje tri godine.


Fabian Orellana Goal HD - Valencia CF 2-0 Real... by footballderby

Linker
18. travanj 2024 07:47