REUTERS
SVE SE PLAĆA

VIDEO: OVAKAV ISPAD SE VEĆ DUGO NE PAMTI Ronaldo je ostavio krvavog Messija da leži u travi, a na kraju je bijesno razbijao i urlao na suigrače!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2017. 11:46

Najveći i najgledaniji derbi na svijetu opravdao je očekivanja. Posljednji ovosezonski El Clasico pretvorio se u pravi nogometni vatromet prepun obrata i uzbuđenja u kojima su na kraju slavili nogometaši Barcelone zahvaljujući pogotku Lea Messija (3:2).

Argentinac je doslovno u posljednjim sekundama susreta zabio za pobjedu kojom Katalonci vraćaju utrku za naslov prvaka na početak.

Slike Mesijevog slavlja obišle su svijet, a mi vam donosimo tri snimke koje su obilježile derbi kroz okršaj dva najbolja nogometaša današnjice, Messija i Ronalda.


Messi Gets Injury

Iako je Argentinac na kraju odnio sve, s dva gola je Barceloni donio pobjedu i tri boda za poravnanje na vrhu prvenstvene tablice, derbi za njega nije počeo dobro.

U 20. minuti ga je Marcelo snažno udario laktom u lice u jednom duelu, sudac se uopće nije oglasio, a Messi je ostao ležati na travnjaku, držeći se za usta. Tek je ponovljena snimka pokazala da su mu usta puna krvi i da se radilo o težem prekršaju, a mnogi su zapamtili da Ronaldo u nastavku akcije nije stao već je ignorirao fair-play i u brzoj kontri pokušao zabiti za vodstvo.


Lionel Messi TROLLING Real Madrid Fans after...

Zapamtio je to očito i Mesi, koji je do kraja prvog poluvremena hodao s gazom u ustima, što ga nije omelo da u 33. minuti prvo zabije za izjednačenje, a onda u zadnjim sekundama i ludo proslavi veliku pobjedu s visoko podignutim dresim u rukama.


Crazy Cristiano

I dok je Messi na jednoj strani slavio, razočarani Ronaldo je kod Realove klupe proživljavaju svoju dramu, u ispadu kakav već dugo nismo vidjeli od drugog najboljeg nogometaša današnjice... Pogledajte tri snimke koje su obilježile Messijev i Ronaldov El Clasico.

Linker
20. travanj 2024 14:12