REUTERS/Heino Kalis / REUTERS
SEVILLA SLAVILA U GRADSKOM DERBIJU

VIDEO: POBIJEDILI REAL, KREIRALI UZBUDLJIVU ZAVRŠNICU PRIMERE PA NESTALI Neugodni Alaves preokretom srušio nogometnog diva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. veljača 2017. 19:25

Samo tri dana nakon što su pobjedom nad Realom vratili neizvjesnost u španjolsko prvenstvo, nogometaši Valencije pokazali su drugo lice. Poraženi su, naime, kod Alavesa premda su preko Solera stigli u vodstvo.

Zbilo se to u 70. minuti. Domaćin se vratio golom Ibaia u 78., a za pobjedu je pogodio srbijanski internacionalac Katai u 86. Valencia je do kraja ostala bez Orellane koji je zbog dva žuta isključen dvije minute prije kraja.

Odigran je i seviljski derbi, Betis je pokušao prekinuti neugodnu tradiciju protiv sudionika Lige prvaka, poveli su 36. preko Durmisija. Gosti su sve preokrenuli u nastavku, golovima Mercada u 56., te Iborre u 76. ostavši tako u utrci za naslov prvaka.

---------------------------------------------------------------------

Sevilla slavila u gradskom derbiju

Nogometaši Seville iz kola u kolo dokazuju da su ozbiljan konkurent za naslov prvaka Španjolske, a to su potvrdili i u subotu kada su u 24. kolu Primere nakon prekreta u gradskom derbiju svladali Betis sa 2-1.

Betis je poveo u 36. minuti kada je iz slobodnog udarca zabio Riza Durmisi. No, u drugom poluvremenu uslijedio je preokret, Gabriel Mercado u 56. minuti pogađa za 1-1, a Vicente Iborra u 76. donosi pobjedu Sevilli, koja se je bodovno poravnala sa vodećim Real Madridom, ali Real ima dvije utakmice manje.

U nedjelju Real gostuje kod Villarreala, a Atletico Madrid dočekuje Barcelonu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
20. travanj 2024 03:42