youtube
OVO SE NE DOGAĐA ČESTO

VIDEO: RIJETKO ZABILJEŽEN SLUČAJ U SVIJETU NOGOMETA Legenda Barcelone hitno prebačena u bolnicu! U jednom duelu zaradio čak tri ozljede

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2017. 14:36

Nogomet se oprostio od Vicentea Calderona, a Barcelona od Luisa Enriquea, koji je jučer u finalu Kupa posljednji put vodio Blaugranu, barem kad je ovaj mandat u pitanju.

I završio ga je na pobjednički način, baš kako se očekivalo, pronašli su Katalonci utjehu u Kupu nakon svih razočaranja i neuspjeha koji su ih zadesili ove sezone, slavili su protiv Alavesa s uvjerljivih 3:1. Treća je ovo uzastopna kruna kad je Kup u pitanju, a Barca ih sada na svojem kontu ima k 29.


Javier Mascherano Horrible Injury

Ipak, veliko katalonsko slavlje palo je u sjenu ozljede legendarnog Javiera Mascherana koji je stradao nakon jednog zračnog duela. Naime, nakon sudara Mascherano je ostao ležati na travnjaku, a iz glave je potekla i krv. Argentinac je hitno bio prebačen u bolnicu gdje su liječnici ustanovili kako je zadobio čak tri povrede. Posjekotinu na glavi, blaži potres mozga, a prilikom pada na teren ozlijedio je i koljeno.

Vrlo moguće je da je ovo bila posljednja utakmica za Mascherana u dresu Barcelone jer se govori kako će na ljeto promijeniti sredinu.

Linker
19. travanj 2024 14:53