REUTERS
UGRABILI PRVO MJESTO

VIDEO: SJAJAN PREOKRET REAL MADRIDA Modrić i društvo bili na rubu ponora, Ronaldo izjednačio, Kraljeve opet spasio kapetan!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 12. ožujak 2017. 22:20

Madridski Real je, uz dosta muke, uspio svladati Betis na domaćem terenu rezultatom 2:1.

No, nije dobro krenulo za Real. Gosti su poveli pogotkom Sanabrije u 25. minute nakon velike pogreške vratara Keylora Navasa. Osim primljenog gola, kostarikanski golman nije najbolje reagirao niti nekoliko minuta ranije. Srušio je protivničkog igrača Darka Brašanca u čistoj šansi za gol, a sudac je - pomalo neočekivano - pustio igru.

Srećom po Navasa, kao i ostatak momčadi, pojavio se Cristiano Ronaldo, službeno najbolji igrač svijeta, te poravnao: ubacio je s lijeve strane Marcelo, a Portugalac znalački dovršio posao.

Od hrvatskih reprezentativaca, igrao je Luka Modrić (svih 90 minuta), dok je Mateo Kovačić čekao prigodu s klupe, no nije ušao u igru.

U 78. minuti je igrač Betisa Piccini zaradio drugi žuti karton nakon što je zaustavio Lucasa u jednom napadu. Real je već u 82. minuti iskoristio čovjeka više i sedmim ovosezonskim golom u Primeri Sergija Ramosa stigao u vodstvo. Sjajni Ramos se tako ponovno prometnuo u junaka ekipe i pokazao zbog čega nosi kapetansku traku.

Podsjetimo, glavni rival Reala - Barcelona - je danas poražena u La Coruni te je sada madridska momčad pobjedom iskoračila na lidersku poziciju. Također, momčad Zinedinea Zidanea ima i utakmicu manje od Katalonaca, pa bi kroz nadolazeće tjedne mogla otići na četiri boda prednosti...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
17. travanj 2024 08:54