David Ramos / Getty Images
UVJERLJIV ODGOVOR BARCELONE

VIDEO: TAKO JE ZABIJAO IVAN RAKITIĆ Raketa bez puno stresa pospremio loptu u mrežu i riješio Barcelonu svih briga, junak Katalonije - Luis Suarez!

Piše: HinaObjavljeno: 30. travanj 2017. 00:56

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postigao je drugi, a Urugvajac Luis Suarez prvi i treći pogodak u 3-0 (0-0) pobjedi Barcelone na gostovanju kod gradskog suparnika Espanyola u dvoboju 35. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Nakon siromašnog prvog poluvremena Barcelona se razgoropadila u nastavku. Luis Suarez je iskoristio loše vraćanje lopte Jurada svom vrataru, što je ispala idealnom asistencijom za Urugvajca koju je u takvim situacijama nemilosrdan egzekutor.


Gol de Ivan Rakitic

Barcelona je udvostručila vodstvo u 76. minuti. U brzom kontranapadu Lionel Messi je u pravom trenutku gurnuo loptu prema Ivanu Rakitiću, a hrvatski reprezentativac mirno pospremio loptu pokraj nemoćnog vratara Diega Lopeza. Konačnih 3-0 postavio je Suarez svojim drugim pogotkom.

Ovom pobjedom Barcelona se vratila na čelo ljestvice, gdje je nekoliko sati boravio Real Madrid koji je na domaćem travnjaku jedva s 2-1 pobijedio Valenciju. Madriđani ipak imaju jednu utakmicu manje uz jednak broj bodova. Na trećem mjestu je Atletico koji je sa uvjerljivih 5-0 prošao gostovanje u Las Palmasu.

Real Sociedad je pobjedom nad Granadom 2-1 ponovno zasjeo na šeso mjesto koje vodi u kvalifikacije Europa lige. Granada je i teoretski izgubila sve izglede za očuvanje prvoligaškog statusa.

--------------------------------------------------------------

Španjolska - 35. kolo

U nedjelju i ponedjeljak će igrati:

Osasuna - Deportivo (ned, 12.00)

Betis - Alaves (ned, 16.15)

Eibar - Leganes (ned, 18.30)

Celta Vigo - Athletic Bilbao (ned, 20.45)

Malaga - Sevilla (pon, 21.00)

Odigrano u petak:

Villarreal - Sporting Gijon 3-1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
16. travanj 2024 14:01