REUTERS/Albert Gea / REUTERS
NITKO KAO ARGENTINAC

NOVE MAJSTORIJE MESSIJA I ASISTENCIJA IVANA RAKITIĆA Mali čarobnjak ponovno pokazao zašto je najbolji, ali jedan drugi Argentinac je ispisao povijest

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2017. 21:54

U susretu 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou deklasirala Osasunu 7-1 uz asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Barca je ovom pobjedom pobjegla Real Madridu na tri boda prednosti, no 'Kraljevski klub' ima dvije utakmice manje.

Golove za Barcu zabili su Lionel Messi (12, 61), Andre Gomes (30, 58), Paco Alcacer (64, 87) i Javier Mascherano (67-11m). Rakitić je asistirao Gomesu u 30. minuti za vodstvo 2-0. Pogodak za goste zabio je Roberto Torres u 48. minuti.

Katalonci su do pobjede došli bez suspendiranog Neymara i Luisa Suareza koji je utakmicu pratio s klupe za pričuve, dok je Messi igrao do 63. minute.


gggooal

Premda je Messi ponovo odigrao sjajno, euforiju navijača izazvao je njegov sunarodnjak Javier Mascherano koji se nakon sedam godina provedenih u dresu katalonskog velikana napokon upisao među strijelce.


AG

Mascherano je u 67. minuti sigurno realizirao kazneni udarac uz ovacije navijača, ali i oduševljenje suigrača. Bio je to njegov 318 nastup u dresu Barcelone, a to mu je djelomično omogučio i naš Ivan Rakitić koji mu je prepustio izvođenje najstrože kazne.

Katalonci vode na ljestvici sa 78 bodova, dok Real Madrid ima 75 bodova uz dvije utakmice manje.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
17. travanj 2024 01:07