REUTERS
POD SVAKU CIJENU

ZA NJEGA JE SPREMAN SRUŠITI I SVJETSKI REKORD Ovo se Pepu još nikada nije dogodilo: Legedna Barcelona otkrila koju zvijezdu želi dovesti u City

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2017. 19:34

Ovo će za Pepa Guardiolu biti prva sezona na klupi Manchester Citya koju će okončati bez trofeja obzirom kako je Katalonac ispao iz Lige prvaka, FA Kupa, Liga Kupa, a naslov prvaka u Premier ligi odavno je izgubljena bitka.

Već se mjesecima priča o dolascima i odlascima iz kluba, ali jedno je sigurno, u Cityju se sprema veliki remont momčadi. Bivši kapetan i legenda Barcelone, Xavi Hernandez otkrio je engleskim novinarima, kako postoji jedan igrač kojeg Pep želi dovesti više od ikoga i kako mu cijena neće predstavaljati problem.

Xavi kaže kako je Pep za Tottenhamovog veznjaka Dele Allija spreman srušiti i svjetski rekord kada su transferi u pitanju.

- Navjažnije mu je dovesti igrača koji razumije engleski stil nogometa. Tražit će igrače po cijelom svjjetu ovog ljeta, ali sigurno će ih veći broj stići upravo iz Premier lige. Prvi u redu je Dele Alli, to je najbolji engleski nogometaš, a i to je tip igrača kakve Pep obožava i koji će mu puno pomoći u Cityju.

Dele Alli
Reuters / Eddie Keogh / REUTERS

Možda jedini problem u čitavoj priči predstavlja što Allija želi i Real koji je za njega spreman platiti oko 100 milijuna eura.

Linker
26. travanj 2024 16:33