Isco
 REUTERS/Paul Hanna / REUTERS
NAKON NULE U DERBIJU

ZIDANE JOŠ UVIJEK VJERUJE DA REAL MADRID MOŽE DO NASLOVA 'Barcelona neće stalno pobjeđivati i znat ćemo to iskoristiti da se vratimo u igru'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. studeni 2017. 10:19

Atletico i Real završili su 0:0, iako je pobjeda mogla na obje strane, a Barcelone se trijumfom nad Leganesom 3:0 odvojila od njih na deset bodova prednosti nakon 12 kola.

U izjednačenoj, ali poprilično neinventivnoj utakmici u gradskom derbiju, šanse u bile rijetke, a dueli, ponekad i prljavi, daleko češći. Sergio Ramos na poluvremenu je morao iz igre zbog razbijenog nosa. Atletico je izvrsno otvorio, no Correa je u prvom pravom napadu promašio zicer. Najbolje od gostiju bila je akcija Ronalda i Kroosa, Nijemac sa desetak metara nije bio točan u udarcu. Lagana terenska premoć Kraljevskog kluba u nastavku je kopnila. Bila je to utakmica koju je mogao odlučiti samo jedan hitac.

Luka Modrić odigrao je dobro, osvojio nekoliko lopti, u 76. minuti na njegov pas Ronaldo je imao jednu od boljih šansi, pucao je kraj vrata. Svi s bili pozorniji i sigurniji u defenzivnim nego napadačkim akcijama. I onda 78. minuta. Torres se probio, Gameiro već svladao Casillu, no Varane glavom izbija s gol crte. U nastavku akcije Ronaldo je rukom, okrenut leđima blokirao šut Carrasca, sudac se nije oglasio. Wanda Metropolitano negledala se "rukometa“, ali na obje strane arbitar je ocijenio - u okviru dopuštenog.

- Propustili smo zabiti gol, neki su igrači podignuli razinu. Barcelona neće stalno pobjeđivati i znat ćemo to iskoristiti da se vratimo u igru - kazao je Zidane.

Simeone je komentirao što je opet zamijenio Griezmanna koji je ispraćen zvižducima, vjerojatno zbog najave odlaska u Barcelonu.

- U mojoj kući su me naučili, sve dok ste dio obitelji, uz tebe smo do smrti. Grizemann je dio obitelji.

Linker
18. travanj 2024 04:39