Screenshot: Twitter
VRHUNAC SEZONE

ZIDANE UOČI UTAKMICE ODLUKE PROGOVORIO O 'INCIDENTU' S MORATOM 'Nije bio ljut na mene. Razgovarali smo i...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2017. 13:42

Pred nogometašima Real Madrida večeras je super važno gostovanje kod Celte u Vigu u zaostaloj utakmici 21. kola Primere.

Na presici uoči susreta trener Reala Zinedine Zidane podcrtao da je Real spreman za završnicu sezone i posljednje dvije utakmice u prvenstvu. Ukoliko ih dobije, Real će definitivno obraniti naslov, a titulu mu donose i četiri boda u posljednja dva kola (u posljednjem kolu u nedjelju gostuju kod Malage).

"Spremni smo. Imamo dva finala u Primeri i zaista smo u dobroj formi. Celta je jako dobra momčad i bit će to teška utakmica. Bit će slično kao protiv Seville, a slična će biti i utakmica protiv Malage u nedjelju", najavio je Zidane.

O mogućem osvajanju dvostruke krune, s obzirom da Real igra i finale Lige prvaka protiv Juventusa, Zidane je odbio razgovarati.

"Nećemo razgovarati o tome, samo o Celti".

O budućnosti Jamesa Rodrigueza koji je pred pragom transfera u Manchester United.

"Ovdje je s nama. Nije trenirao u ponedjeljak i utorak zbog zadobivenog udarca, ali ovdje je i samo razmišlja o tri preostale utakmice do kraja sezone".

Progovorio je i o situaciji s Alvarom Moratom koji ga nije pozdravio nakon zamjene u utakmici protiv Seville, nakon čega su mediji počeli nagađati da bi on mogao ići Jamesovim stopama.

"Nije bio ljut na mene. Bio je ljut na nešto drugo. Ne znam na što. To se događa. Razgovarali smo i to je iza nas", zaključio je Zidane.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
18. travanj 2024 06:15