REUTERS/Juan Medina
STATISTIKA OTKRIVA

REAL JE RAZGOLITIO SLABOSTI NAJVEĆEG RIVALA, BARCELONA TO NE PAMTI 31 UZASTOPNI 'EL CLASICO' Zvijezda Katalonaca priznala: 'Trebaju nam pojačanja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2017. 13:28

Real Madrid je u utakmicama Španjolskog superkupa razgolitio slabosti Barcelone koja će do kraja prijelaznog roka pokušati dovesti pojačanja kako bi osnažila svoje redove i povećala šanse u borbi za trofeje ove sezone.

Nakon odlaska Neymara ostaje dojam kako je itekako otupjela napadačka moć katalonskog sastava. I sami igrači Bracelone svjesni su da im trebaju pojačanja.

"Jasno je da nam pojačanja trebaju. Moramo ojačati momčad i dovesti neke ofenzivce kako bismo nadomjestili Neymara. Ali možemo se ojačati na svakoj poziciji i čim više kvalitetnih igrača dođe, tim bolje. Nadam se da će doći najbolji i stvoriti konkurenciju i tako otežati treneru", komentirao je Sergio Busquets nakon 2:0 poraza od Reala u Madridu u uzvratu Španjolskog superkupa.

Gerard Pique je pak nakon susreta priznao da se prvi put u devet godina 'osjećao inferioran Realu", a u prilog Realove bolje igre i nadmoći ide i jedan statistički podatak.

Naime, Real je po prvi put u 31 odigranom El Clasicu imao veći posjed lopte od Barcelone, 53%, što je inače glavna odlika katalonskog velikana.

Linker
24. travanj 2024 14:34