Foto: Boris Kovacev / CROPIX
ALARMANTNA SITUACIJA

BOLNE VIJESTI ZA VATRENE! JEDAN OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA POD UPITNIKOM ZA VRHUNAC KVALIFIKACIJA 'Prije svake utakmice popijem šaku tableta zbog boli'

DEJAN LOVREN ZA SN Hrvatski reprezentativac igra za Liverpool iako ima zdravstvenih problema i upitan je za odlučujuće dvoboje s Finskom i Ukrajinom
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. rujan 2017. 10:28

Kad sam se jučer čuo s Dejanom Lovrenom, nisam očekivao ovakav početak razgovora.

- Nažalost, nije dobro... Ne ide onako kako bi trebalo...

U prvi trenutak pomislio sam da priča o prošloj utakmici Lige prvaka koju je Liverpool u Moskvi sa Spartakom odigrao 1:1. Da se bar radilo o tome.

- Cijelo tijelo me boli! Imam problema s leđima, s preponama, a sad mi se upalila i Ahilova tetiva. Već više od dva tjedna muče me ti veliki problemi.

Ali, igrate utakmice za svoj Liverpool, igrali ste i ovu zadnju u Moskvi?

Sveti Martin na Muri, 050617.
Trening nogometne reprezentacije Hrvatske.
Na fotografiji: igraci dolaze na trening, Dejan Lovren.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
CROPIX

- Da igram, ali uopće ne treniram! Ne mogu trenirati. Trener me koristi samo za utakmice. Najveći problem su mi leđa. Zato sam i preskočio utakmice protiv Manchester Cityja i Burnleyja u Premiershipu.

Dugo se patim

Idete li na terapije?

- Naravno, ali ne ide to baš tako kako sam si ja zamislio. Imam velikih problema s cijelom lijevom stranom tijela. Zbog svega toga mi je natekla Ahilova tetiva, šepam... Očito sam zbog ozljede leđa zaradio i problem s tetivom, više se opterećivala, tijelo kompenzira, i eto novih nevolja.

Hoćete li moći u nedjelju igrati protiv Newcastlea?

- Ne znam, zaista nemam pojma. Evo, čim kad završimo ovaj razgovor krećem na terapiju.

Čekajte, pa onda ste vi itekako upitni za utakmice reprezentacije protiv Finske i Ukrajine? Hoćete li moći igrati?

- Naravno da sam upitan. Već sam se javio izborniku Anti Čačiću. Rekao sam mu u kakvom sam stanju. Cijelo ovo vrijeme igram pod tabletama. Nije normalno da pred svaku utakmicu popijem četiri ili pet tableta. Želio sam igrati, trener me stavljao u momčad, ali nije dobro, sve mi je gore i gore. Dugo se patim, nema smisla.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Linker
28. travanj 2024 20:36