Julian Finney/Getty Images
'NEĆE ME SLOMITI'

DEJAN LOVREN SAMO ZA SN O DRAMATIČNOJ PROVALI U LIVERPOOLU 'Užasno je ovo. Ja sve to još nekako izdržim, ali tu je obitelj, mala mi je bila u šoku...'

Stoper Liverpoola i hrvatske reprezentacije Dejan Lovren ne predaje se iako svako malo prolazi sportsku i životnu kalvariju.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. studeni 2017. 13:17

Navijači hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni od 2009. godine dodjeljuju nagradu Vatrena krila kojom navijači glasovanjem nagrađuju najsrčanijeg reprezentativca u protekloj godini. Ove godine definitivno je nagradu zaslužio - Dejan Lovren!

Što li se sve nije događalo stoperu Liverpoola... Kao da je završio u devetom krugu pakla. Svjedočenje na sudu za vrijeme okupljanja reprezentacije, provala u njegov zagrebački stan, ozljede, pa najnovije, pokušaj razbojničke provale u njegov stan u Liverpoolu! Prava kalvarija, kao da se sva nesreća svijeta sručila na hrvatskog reprezentativca.

Dijete u šoku

- Borim se da budem normalan nakon svega! Najviše mi pati obitelj. Užasno je ovo sve, užasno. Ja sve to još nekako izdržim, ali tu je obitelj. Ovo što se dogodilo prije nekoliko dana je zaista previše, sve je otišlo k vragu! Dok je moja obitelj bila u kući, a ja na utakmici, pokušali su ući u stan, porazbijali prozor. Mala mi je sva u šoku... - kazao nam je jučer Dejan Lovren.

Ne dao Bog nikome to doživjeti, možemo si samo zamisliti kako se osjećala obitelj Dejana Lovrena.

- I kako sad mogu biti koncentriran na nogomet? Kako se posvetiti nogometu nakon svega ovoga što mi se događa?

Međutim, nakon tih rečenica, hrvatski reprezentativac nam je odlučno kazao:

- Ne, nitko me neće zaustaviti! Dolazim na okupljanje reprezentacije! Bez obzira na užase koje doživljavam, bez obzira na ozljede. Nema predaje! Neću se predati.

Javio se Lovren i izborniku Daliću...

- Izbornik je bio super. Rekao sam mu da dolazim bez obzira na sve, on mi je kazao da mogu uzeti slobodne dane, ali ja sam rekao da mi ne trebaju, da se želim priključiti reprezentaciji. Neću posustati, nitko me neće i ne može slomiti. Nitko! Želim biti s reprezentacijom.

Soccer Football - Premier League - Liverpool vs Manchester United - Anfield, Liverpool, Britain - October 14, 2017   Liverpool manager Juergen Klopp and Liverpool's Dejan Lovren before the match   REUTERS/Phil Noble    EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Phil Noble

Trener Jürgen Klopp također mu je pružio veliku podršku.

- Kad je čuo što se dogodilo, kazao mi je kako razumije da mi se nakon toga teško koncentrirati na teren i nogomet. Ali i njemu sam kazao da me ništa ne može slomiti. Zastrašujuće je sve to za mene i moju obitelj, ali vjerujem da će stići bolja vremena.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
14. travanj 2024 10:47